Gazete Vatan Logo

Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları...

Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Sorusu gündemde en sık konuşulan konular arasında yerini aldı. Yılbaşına sayılı günler kala Milli Piyango bilet fiyatları da merak edilir oldu. İşte Milli Piyango bilet fiyatları ve büyük ikramiye bilgisi...

Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları...

Yılbaşı büyük ikramiyesinin ne kadar olduğu ve Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları gündemde merak edilen konuların başında yer alıyor. Yılbaşına az bir zaman kala vatandaşlar heyecanla Milli Piyango yılbaşı bileti almaya ve umutla beklemeye başladı. Peki yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye tutarı, 2018 yılı için idare tarafından 61 milyon lira olarak duyuruldu. 31 Aralık akşamı dağıtılacak diğer ikramiye tutarları ise 10 milyon, 5 milyon, 2 milyon, 1 milyon ve 500 bin lira olacak.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Tam bilet 60 liradan, yarım bilet 30 liradan, çeyrek bilet ise 15 liradan satılıyor. Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi bu yıl 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verecek. Böylece ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi yeni yıla milyoner girebilecek.

Haberin Devamı