Gazete Vatan Logo

Üç Kuruş dizisinde Nezih öldü mü? Zafer Algöz diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş dizisi final mi yapacak?

Üç Kuruş dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Uzun bir aranın ardından izleyicinin karşısına çıkan Üç Kuruş dizisi yayınlanan son bölümüyle nefesleri kesti. Üç Kuruş dizisinde, Nezih'in sahneleri geceye damga vurdu. Peki, Üç Kuruş dizisinde Nezih öldü mü? Zafer Algöz diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş dizisi final mi yapacak? İşte Üç Kuruş dizisi son bölümde yaşananlar ve dizi ile ilgili merak edilenler...

Üç Kuruş dizisinde Nezih öldü mü? Zafer Algöz diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş dizisi final mi yapacak?

Ekranların sevilen dizisi Üç Kuruş yayınlanan son bölümüyle gündem oldu. Uzun bir aranın ardından yeniden izleyici ile buluşan Üç Kuruş, 10. bölümü ile hayranlarının nefesini kesti. Dizide Nezih'in sahneleri geceye damga vurdu. Efsane bir bölümle seyircinin karşısına çıkan Üç Kuruş dizisi uzun süredir iddialarla gündeme geliyordu. Yayınlanan son bölümde Nezih'in öldürülmesi ile izleyen büyük şok yaşadı. Peki, Zafer Algöz Üç Kuruş dizisinden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisi Çukur dizisinin devamı kabul ediliyor. Dizide, yayınlanan son bölümde izleyiciyi şok etkisi yaratan bir olay yaşandı.

Bir süre önce başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’nun diziye veda edeceği iddia edilmişti. Söylentilerin ardı arkası kesilmeyince genç oyuncu bu iddialara yanıt verdi. Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılacağı haberlerini yalanladı.

ZAFER ALGÖZ ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU?

Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili iddiaların ardından yayınlanan son bölümde Zafer Algöz'in hayat verdiği Nezih karakterinin öldürülmesi şok etkisi yarattı. Dizinin sıkı takipçilerinde deprem etkisi yaratan sahnenin ardından pek çok kişi Zafer Algöz'ün diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyordu.

Haberin Devamı

YAPIM ŞİRKETİNDEN ZAFER ALGÖZ AÇIKLAMASI!

Üç Kuruş resmi hesabından yapılan açıklamada ise, "Zafer Algöz'e Üç Kuruş'ta misafirimiz olduğu için çok teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Zafer Algöz'ün  bu erken vedası sonrası dizinin takipçileri Üç Kuruş dizisinin final  yapacağını iddia etti. Bu ayrılık sonrası özellikle sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken yeni bölümler ise şimdiden merak konusu haline geldi.