Gazete Vatan Logo

Süleyman Pampal kimdir? Deprem uyarısıyla dikkat çeken Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal nereli, kaç yaşında? İşte biyografisi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde en çok etkilenen Hatay ile ilgili Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, katıldığı canlı yayında Hatay'ı bir büyük depremin daha beklediğini ve tehlikenin yaklaştığını söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından “Süleyman Pampal kimdir? Deprem açıklaması yapan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal kaç yaşında, nereli?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Prof. Dr. Süleyman Pampal’ın biyografisi... 

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal Hatay ile ilgili uyarıda bulunarak 8'e varan büyüklükte bir depremin beklendiğini söyledi. Peki, Süleyman Pampal kimdir? Deprem uyarısıyla dikkat çeken Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal nereli, kaç yaşında? İşte biyografisi..

Süleyman Pampal kimdir, Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal kaç yaşında, nereli? 

Süleyman Pampal 1955 yılında Adana'da doğdu. 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1978 yılında aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1995 yılında profesör unvanı aldı. 

Prof. Dr. Süleyman Pampal’ın kitapları  

Depremler Doğal Afetmidir Depremlerle Baş Edebilmek 

Türkiye nin DepremGerçeği DepremBölgeleri Haritaları ve DepremYönetmeliklerinin Tarihsel Depremler