Gazete Vatan Logo

Özlem Sarıkaya ne kanseriydi, neden öldü? NTV spikeri Özlem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli ve çocuğu var mı?

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. 39 yaşındaki ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt, yaşamını yitirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da başsağlığı mesajı paylaştı. Peki, NTV spikeri Özlem Sarıkaya kimdir? Özlem Sarıkaya ne kanseriydi, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Özlem Sarıkaya ne kanseriydi, neden öldü? NTV spikeri Özlem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli ve çocuğu var mı?

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti. 2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilmişti.

ÖZLEM SARIKAYA YURT NE KANSERİYDİ, NEDEN ÖLDÜ?

39 yaşındaki Yurt, meme kanseriyle mücadele ediyordu. Ünlü ekran yüzü 2013 yılında anne olmuştu. Özlem Sarıkaya Yurt'un cenazesi, bugün Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR?

Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983’te İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan isim, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi.

İlk olarak Habertürk’te ekranlara merhaba diyen isim, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV’ye transfer olmuştu.

2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilen Özlem Sarıkaya Yurt’un 9 yaşında Tibet adında bir oğlu var.