Haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'a veda
Haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'a veda Meme kanseriyle mücadelesine yenik düşen 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
18.05.2022 Haber
Ünlü spiker Özlem Sarıkaya'ya veda! 'Kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti'
Ünlü spiker Özlem Sarıkaya'ya veda! 'Kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti' Ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenik düştü ve dün yaşamını yitirdi. Bir çocuk annesi Yurt için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Yurt'un eşi Yiğit Yurt taziyeleri kabul etti. Cenazeye Yurt'un ailesi, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Yurt'un annesi Pervin Sarıkaya, kızının tabutuna sarılıp 'Kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti' diyerek ağladı.
18.05.2022 Yaşam
Ünlü spiker Özlem Sarıkaya kansere yenik düşmüştü! Yürek yakan detay...
Ünlü spiker Özlem Sarıkaya kansere yenik düşmüştü! Yürek yakan detay... Televizyonun ünlü ekran yüzü Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. Bir süredir meme kanseri nedeniyle tedavi gören Özlem Sarıkaya Yurt, hastalığa yenik düştü. 39 yaşında yaşamını yitiren ünlü ismin ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. 2020'de kansere yenik düşen spor spikeri Emre Gönlüşen detayı ise yürek dağladı. İşte ayrıntılar...
18.05.2022 Yaşam
Özlem Sarıkaya ne kanseriydi, neden öldü? NTV spikeri Özlem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli ve çocuğu var mı?
Özlem Sarıkaya ne kanseriydi, neden öldü? NTV spikeri Özlem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli ve çocuğu var mı? NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. 39 yaşındaki ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt, yaşamını yitirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da başsağlığı mesajı paylaştı. Peki, NTV spikeri Özlem Sarıkaya kimdir? Özlem Sarıkaya ne kanseriydi, neden öldü, kaç yaşındaydı?
18.05.2022 Yaşam