Ntv

Ntv

Son dakika ntv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ntv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ntv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ntv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ntv gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.408 ntv haberi bulunmuştur. Tüm ntv haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak Almanya, vize randevularında değişikliğe gidiyor. Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği (ABD) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesine ilişkin başvurularda yaşanan sorunlar sıklıkla gündem olurken, Almanya randevu almayı kolaylaştıracağı belirtilen 2 aşamalı bir sisteme geçtiğini resmi olarak duyurdu. İşte yeni randevu sisteminin detayları...
5.03.2024 Dünya
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu? Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024 Gündem
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri 1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi?
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi? Dünya üzerinde bilinen en derin nokta Mariana Çukuru'nda deniz seviyesinin 9 kilometre altında yeni bir virüs türü keşfedildi. "VB_HmeY_H4907" adı verilen yeni virüsün bakterileri enfekte ettiği belirtilirken, insanlara ve diğer canlılara karşı nasıl hareket ettiği inceleniyor.
21.09.2023 Gündem
Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı
Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı Müzisyen ve meteoroloji spikeri Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur‘un cenazesi Üsküdar'daki Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
17.09.2023 Magazin
Meteoroloji editörü Gökhan Abur hayatını kaybetti
Meteoroloji editörü Gökhan Abur hayatını kaybetti NTV ekranlarında hava durumu sunan Gökhan Abur hayatını kaybetti.
15.09.2023 Yaşam
Gökhan Abur neden öldü? Hava durumu sunucusu Gökhan Abur kaç yaşında öldü?
Gökhan Abur neden öldü? Hava durumu sunucusu Gökhan Abur kaç yaşında öldü? Gökhan Abur neden öldü sorusunun yanıtı merak ediliyor. NTV'de hava durumu sunuculuğu yapan Gökhan Abur hayatını kaybetti. Aynı zamanda müzisyen olan Gökhan Abur bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki Gökhan Abur kimdir? İşte Gökhan Abur'un kariyeri...
15.09.2023 Gündem
Bakan Şimşek: OVP'de hedef, enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: OVP'de hedef, enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin son gelişmeleri yorumladı. Bakan Şimşek "Bizim programımız var. Aslında programın 3 temel bileşeni var. Ülkemizin karşı karşıya olduğu makro ekonomik sorunlardan biri dezenflasyon. Enflasyonu tekrar tek haneye getirecek bir program. Bu programla ortaya koyduk. Geçiş döneminden sonra daha güçlü şekilde sonuçlarını göreceğiz" dedi.
11.09.2023 Ekonomi
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi netleşti
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi netleşti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını söyledi. Dağ, yerel seçimlere ilişkin de mesajlar verdi.
9.08.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı olmayacak
Cevdet Yılmaz: Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı olmayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı olmayacağını belirtti. Yılmaz, enflasyonla mücadelenin de devam edeceğini bildirdi.
29.07.2023 Ekonomi
Redmond'dan haber gelmedi Beşiktaş Pereyra ile masaya oturdu
Redmond'dan haber gelmedi Beşiktaş Pereyra ile masaya oturdu Nathan Redmond için yoğun bir çaba sarfetmesine rağmen İngiliz yıldızın eşini ikna edemeyen Beşiktaş rotasını Roberto Pereyra'ya çevirdi.
14.07.2023 Beşiktaş
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı!
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı! Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve bu kararını yönetime bildiren Romain Saiss için formül bulundu.
14.07.2023 Beşiktaş
Alkol ve sigaraya ÖTV zamı belli oldu
Alkol ve sigaraya ÖTV zamı belli oldu TÜİK'in enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından, alkollü içki ve sigarada ÖTV tutarı yüzde 14,82 artacak. ÖTV zammının fiyatlara yansıtılması bekleniyor. Haziran ayı itibarıyla yıllık enflasyon yüzde 38,21 olarak gerçekleşti.
5.07.2023 Ekonomi
Mehmet Barlas hayatını kaybetti
Mehmet Barlas hayatını kaybetti Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti.
1.06.2023 Gündem
Kurtulmuş: “Kılıçdaroğlu ‘Sandığa gitmeyin' diyen ilk siyasetçi olarak tarihe geçti. Hazin bir tablodur"
Kurtulmuş: “Kılıçdaroğlu ‘Sandığa gitmeyin' diyen ilk siyasetçi olarak tarihe geçti. Hazin bir tablodur" AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir televizyon programında, "Ben şimdiye kadar 'Seçime katılmayın' diye mesaj veren ilk siyasetçi olarak Kılıçdaroğlu’nu gördüm. Açıkça diyor ki bana oy vermeyecekseniz katılmayın. Erdoğan’a oy verecekseniz 'Sandığa gitmeyin' diyor. Türkiye tarihinde sandığa gitmeyin çağrısı yapan ilk siyasetçi oldu. Bu anlaşılır bir şey değildir. Bu korkunç bir yenilgi psikolojisinin dışavurumudur. Hazin bir tablodur” dedi.
27.05.2023 Gündem
10 milyon euro'yu getiren bu iki yıldızı alıp götürür
10 milyon euro'yu getiren bu iki yıldızı alıp götürür Beşiktaş'ta tecrübeli futbolculardan Saiss ve Valentin Rosier'in bonservis fiyatları belli oldu. Siyah Beyazlı yöneticiler bu iki yıldızdan 10 milyon euro gelir elde etmek istiyor.
27.05.2023 Beşiktaş
HDP'nin ikinci tur kararına ilişkin AK Parti'den ilk açıklama: Kandil'in talimatını beklediler
HDP'nin ikinci tur kararına ilişkin AK Parti'den ilk açıklama: Kandil'in talimatını beklediler AK Parti Sözcüsü Çelik, isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklayan HDP ve YSP'nin ikinci tur kararını değerlendirdi.
25.05.2023 Gündem
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 28 Mayıs seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'nın aldığını belirten Şener, "Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez." dedi.
23.05.2023 Gündem
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde tablo kesin olmayan sonuçlara göre şekillenmeye başladı. Bu seçimde bazı ilkler ve sürprizler de yaşandı. Nevşehir ve Giresun'da ilk kez kadın milletvekili seçildi. CHP, Rize'de 43 yıl, Erzincan'da da 8 yıl sonra milletvekili çıkarmayı başardı.
15.05.2023 Gündem
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması: Bu ay sonuna kadar herkese maaşları bağlanacak
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması: Bu ay sonuna kadar herkese maaşları bağlanacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili son durum hakkında bilgi verdi.
11.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ntv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ntv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.