Gazete Vatan Logo

Manisa seçim sonuçları 2023 açıklandı! 14 Mayıs Manisa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı

Manisa seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinde yer aldı. Türkiye sandık başına gitti. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimler Manisa'da Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde de heyecanla takip edildi. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu isimleri cumhurbaşkanı olmak için yarıştı. Manisa'nın ilçelerinde seçim sonuçları da canlı olarak haberimizde yer aldı. İşte anbean takip edilen 14 Mayıs genel seçim sonuçları, cumhurbaşkanı oy sayıları ve ittifakların oy oranları gazete vatan seçim 2023 sayfasında...

Manisa seçim sonuçları 2023 açıklandı! 14 Mayıs Manisa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları ile Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucu, milletvekili oy oranları Pazar akşamı yakından takip edildi. Türkiye'nin sandık başına giderek oy kullandığı illerde Manisa'da 3426 sandıkta oy kullanma işlemi yapıldı. Toplam seçmenin 1 milyon 64 bin 257 kişinin olduğu Manisa'da seçim sonuçları 2023 seçim gecesinde gazete vatan seçim sayfasında yer alıyor. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın yarışacağı Manisa'da genel seçim sonuçlarının yanı sıra partilerin aldığı oy oranları ile milletvekili sayıları da yer aldı.

MANİSA SEÇİM SONUÇLARI 2023 - CANLI SEÇİM SONUCU VE OY ORANI

Manisa seçim sonuçları sorgulama secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı yayınlandı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırıldı ve canlı seçim sonuçları sayfamızda yer alıyor.

Basın yayın organlarında yasakların kaldırılmasıyla birlikte il il seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşıldı. Manisa Cumhurbaşkanı seçim sonucu, Manisa milletvekili oy oranları, Manisa hangi parti kazandı sorularının yanıtı secim2023.gazetevatan.com adresinde yer aldı.

Haberin Devamı

MANİSA SEÇİM SONUÇLARI İLÇE İLÇE TIKLAYINIZ