Gazete Vatan Logo

E okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri

E okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri online olarak yapabilirsiniz. Veri girişi için e okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri yapmak isteyenler haberimizi inceleyebilirsiniz.

E okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri

E okul üzerinden sadece öğrencilerin bilgi alması değil, aynı zamanda alınacak bilgilerin sisteme girilmesi için e okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleribölümleri de yer almaktadır. Bu bakımdan eğitim portalının doğru bir şekilde işleyebilmesi için e okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri eksiksiz bir şekilde ve aynı zamanda düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Bu konuda yetkili olan kişiler, online olarake okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri yaparak veri girişini sağlaması gerekmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E Okul Öğretmen Girişi

E okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri kapsamında öğretenlerin giriş yapabilmesi için giriş ekranı açılmıştır. Bu giriş ekranı üzerinden yapılacak olan giriş ile birlikte öğretmenler, özel yönetim paneli üzerinden sistemi yönlendirebilmekte ve panele veri girişi yapabilmektedir. Yapılan bu giriş işlemleri ile birlikte sorunsuz bir şekilde bilgi almak ve sorgulama yapmak mümkündür. Bu nedenle e okul öğretmen girişi ve MEB personel işlemleri de e okul portalının önemli bir parçasıdır.

Haberin Devamı

MEB Personel İşlemleri

Öğretmen girişi ve personel işlemleri için aynı bölüm kullanabilir. MEB personeli olarak ilgili hizmetlerde görevlendirilmiş olan kişiler de öğretmenler gibi öğretmen girişi ve personel işlemleri bölümünden yapacakları işleri yapabilmektedir. Bu bakımda ek bir giriş yapılmasına gerek kalmadan öğretmen girişi ve personel işlemleridâhilinde tüm veri girişi görevli kişiler tarafından yapılabilmektedir. Bu şekilde veri girişi yapılan e okul üzerinden, öğrenci girişi bölümünü kullanarak giriş yaparak kişiler de yüklenen bilgileri görüntüleyerek kendi not bilgilerini, devamsızlık gibi okuldaki durumlarını görerek kolayca takip edebilmektedir.