Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 30. bölümünde Khushi işten ayrılıyor!

Her gün yayınlanan Bir Garip Aşk'ta heyecanlı olayların arkası kesilmiyor. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi işi bırakıyor, Arnav kendisine çok kötü davranıyor. Khushi eve geri dönecek mi yoksa Arnav ile tamamen uzaklaşacaklar mı? Hepsi bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

Bir Garip Aşk 30. bölümünde Khushi işten ayrılıyor!

Bir Garip Aşk'ın 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk'ta Shyam Khushi'nin babasına verdiği ilaç ne? Fenalaşan adam yoksa ölecek mi? Khushi içinde bulunduğu bu mutsuzluktan kurtulabilecek mi? Bir Garip Aşk bu akşam Kanal 7'de yayınlanacak.

BİR GARİP AŞK 30. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 30. BÖLÜM ÖZETİ

KHUSHİ İŞİ BIRAKIYOR

Kanal 7 ekranların rekortmen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi’nin işi bırakma kararı aldığını duyan Anjali çok üzülür. Devyani bir yolunu bulup onun işe devam etmesini sağlamaya çalışır.

Khushi, Anjali’yi arayarak işi bıraktığını ve Raizada malikânesine bir daha gelmeyeceğini söyler. Lavanya, Khushi ile ilgili anılarını Arnav’a anlatırken onun çok sinirlendiğini fark eder. Devyani ise Anjali’den bir yolunu bularak Khushi’nin işe devam etmesini sağlamasını ister. Diğer yandan Shyam ise evlilik hazırlıklarına başlamıştır. Khushi ve Arnav’ın evleniyor olmalarına rağmen mutsuz görünmeleri ailelerinin dikkatini çeker. Lavanya’nın yaptığı hata Devyani’yi çileden çıkaracaktır.

Haberin Devamı

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Garip Aşk’ın son bölümünde akrabalarının Lavanya ile birlikte yaşama fikri hakkında söylediklerini duyan Arnav, Devyani’nin daha fazla üzülmemesi için ani bir karar alır. Bu karar Khushi’nin de planlarını değiştirecektir.
Khushi ve Arnav tam birbirlerine yakınlaşacakları sırada gelen bir telefon her şeyi altüst eder. Divali festivaline gelen akrabalarının Devyani ile Lavanya ve kendisi hakkında konuşmalarına kulak misafiri olan Arnav ani bir karar alır. Khushi belli etmemeye çalışsa da Arnav’ın aldığı karar karşısında çok üzülmüştür. Festivalin ardından eve dönen Khushi Shyam’ın evlilik teklifini yeniden gözden geçirmeye başlar. Devyani artık Lavanya’nın ailesi ile tanışmanın zamanının geldiğini düşünmektedir. Arnav, Lavanya konusunda hangi kararı aldı? Khushi, Shyam ile evlenecek mi? soruları cevaplarını dün akşam buldu.