Gazete Vatan Logo

Ben seni çok sevdim Adem!

Zap operasyonunda şehit olan 4 asker dün uğurlandı. Akıllarda eşinin cenazesini bekleyen Ayşegül Gezer’in haykırışı kaldı: Dün haberleri izledim. ‘Allahım kimseye gösterme’ dedim. Yandım Adem. Ben seni çok sevdim Adem...

Ben seni çok sevdim Adem!

Türkiye sınırına yakın Zap Bölgesi’ndeki Zer Tepe Bölgesi’nde sürdürülen ‘Tümgeneral Aydoğan Aydın Operasyonu’nda PKK’lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu önceki gün ve dün şehit olan şehit olan toplam 4 asker için uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın (Osmaniye), Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer (Bolu), Piyade Uzman Çavuş Adam Gezer (Erzurum), Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan (Eskişehir) memleketlerinde toprağa verildi.

2 gün önce çağırıldı

Piyade Uzman Çavuş Adem Gezer’in cenazesi memleketi Erzurum’a getirildi. Havalimanında yakınları ile birlikte şehit eşinin cenazesini bekleyen Ayşegül Gezer, “Dün şehit haberlerini izledim. ‘Allahım acısını kimseye gösterme’ dedim. Yandım Adem. Ben seni çok sevdim Adem” dedi. Zeynep- İmran Gezer çiftinin 1’i kız 3 erkek çocuğunun en büyüğü olan Adem Gezer, bir süre önce izinli olarak evine geldi. Bir yıllık evli olan Adem Gezer’in, operasyon olduğu için komutanları tarafından 2 gün önce birliğine çağrıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı