Gazete Vatan Logo

6 Nisan 2016 İBB trafik durumunu canlı takip et!

İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak sürücüleri rahatlatır. Gidecekleri istikameti İBB trafik durumunu gösteren uygulamalar sayesinde öğrenerek sakin olan yolları kullanırlar. İBB trafik durumu internet üzerinden nasıl öğrenilir incelemek için yazımızın devamını inceleyiniz.

6 Nisan 2016 İBB trafik durumunu canlı takip et!

Ülkemizde yaşanan en büyük sorunlardan biride trafik sorunudur. Kimi zaman dakikalarca kimi zaman saatlerce bir adım dahi atmadan olduğumuz yerde trafik çilesi çekilmektedir. Bu durumun en çok yaşandığı yer hiç kuşkusuz metropol şehrimiz İstanbul’dur. İstanbul halkının en çok şikayet ettiği durum olan trafik sorunu hayatımızı oldukça fazla şekilde etkilemektedir. Çoğu insan sabah mesaisini yapmak için sabaha karşı saat 5 sularında yollara çıkmaktadır. Oysa daha mesainin başlamasına 3 saat kadar bir süre vardır. Bu durumda bizlere trafik çilesinin vatandaşlara ne kadar büyük zorluk çıkardığının kanıtıdır. Bu durum ya yol yapım çalışmalarından yada olası bir trafik kazası yüzünden vatandaşların başına gelmektedir. Ancak mesai saati bitiminin ne trafik kazası ile nede bir yol yapım işlemi ile alakası vardır. Bu durum tamamı ile aşırı yoğunluk ile alakalıdır. İBB Emniyet Müdürlüğü vatandaşların bu durum karşısında daha fazla mağdur olmamaları için bir sistemi geliştirerek bilgilendirmek istemiştir.

Haberin Devamı

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin katkıları ile hazırlanan İBB yol durumu internet sitesi sayesinde vatandaşlar gidecekleri güzergahlar hakkında yol durum ve trafik bilgisi alarak bilinçli bir şekilde hareket etmesi sağlanmıştır. Bir diğer uygulaması ise günümüzün en önemli buluşlarından biri olan akıllı telefonlara da bu uygulama yüklenmektedir. Yolculuk esnasında da gidecek olduğunuz güzergah hakkında bilgi alabilir ona göre hareket edebilirsiniz. İBB trafik durumu hakkında bilgi edinme işlemi en çok mesai bitiminde kullanılmaktadır. En çok trafiğin tıkandığı yerler ise Avrupa ve Asya kıtasını birbirine bağlayan köprülerdir. Herkes aynı saatte eve gitmek için yola çıktığı için büyük şehirlerde oluşan trafik vatandaşları çeşitli zorluklarla karşılaşmasına yol açar. Ülkemizde gerçekleşen çeşitli hizmetlerin de etkisiyle artık pek çok alanda çeşitli imkânlara işlemlerimizi daha kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçekleştirebiliriz.

Haberin Devamı

Teknolojik bakımdan büyük ilerleme kaydeden ülkemizde bulunan teknolojik gelişmeler hayatımızı büyük oranda etkilemeyi başarmıştır. Bu nedenle artık ne zaman başımız sıkışsa bir internet sistemine başvurarak yapmamız gereken uzun vakitlerimizi alan işlemleri daha kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçekleştirebilme olanağı bulmuş oluruz. Artık her türlü alanda aklımıza takılan soru işaretlerinin cevabını internet sisteminden yararlanarak halledebiliriz. Teknolojik bakımdan ilerleme kaydeden ülkemiz de bulunan değişik türde ki siteler pek çok teknolojik gelişmenin cep telefonları ile yapılabilmesini sağlamıştır. Büyük şehirlerde oluşan trafik nedeni ile evden işe giderken çıkmadan önce hangi yoldan gidersek daha kısa bir zaman dilimi içerisinde yol alırız bunu öğrenebiliriz. İBB trafik durumu sayfasına gelerek İBB trafik durumunu kolayca öğrenebilirsiniz. İBB trafik durumunu hemen internete bağlı olarak yararlanabilirsiniz. İBB trafik durumu içerisinde yolların trafik durumu hakkında bilgi verir. İBB trafik durumu için kolayca internet sitelerini kullanabilirsiniz. İBB trafik durumu hakkında en detaylı bilgileri bu şekilde öğrenebilirsiniz. İBB trafik durumunu bu sayede cepten öğrenebilir yolculuğunuzu o şekilde yapabilirsiniz.

Haberin Devamı