Öncesi ve sonrası: Deprem felaketinin boyutu ilk kez böyle görüntülendi!
06.02.2023 - 22:31Güncellenme Tarihi:
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Deprem bölgesinden gelen fotoğraflar herkesi derinden üzdü. Deprem öncesi ve sonrasında paylaşılan görüntüler, felaketin boyutunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.
1

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkez üslü depremler sonrası tüm Türkiye tek yürek oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken yıkılan binaların öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıldı.
2

Artçı depremlerin devam ettiği bölgede resmi rakamlara göre binlerce bina yıkıldı.
3

Depremde Gaziantep Kalesi başta olmak üzere, Latin Katolik Kilisesi ve Yeni Cami gibi tarihi yapılar da hasar gördü.
4

İngiliz menşeli Dailt Mail, "Deprem felaketi Türkiye’deki şehirleri yıktı. Çarpıcı öncesi/sonrası fotoğrafları yıkımın boyutunu gözler önüne seriyor” başlığını kullandı.
5




