Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş, bina böyle çökmüş
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş, bina böyle çökmüş Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı. O anlarda gecenin adeta gündüze döndüğü ve bir binanın çökme anı da yer aldı.
13.03.2023 Vatan TV
Depreme ait yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı! Gökyüzü aydınlandı
Depreme ait yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı! Gökyüzü aydınlandı Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkımlara yol açarken, o geceye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
26.02.2023 Vatan TV
Kahramanmaraş depreminde yer yerinden oynamış! İşte o anlar
Kahramanmaraş depreminde yer yerinden oynamış! İşte o anlar Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremin etkilediği Osmaniye’de deprem anına ait yeni görüntü oraya çıktı. Görüntüde deprem sırasında yer ve dağın sarsıldığı anlar, depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.
12.02.2023 Gündem
Osmaniye'de depreme ilişkin yeni görüntü! Yer yerinden oynamış
Osmaniye'de depreme ilişkin yeni görüntü! Yer yerinden oynamış Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremin etkilediği Osmaniye’de deprem anına ait yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntüde deprem sırasında yer ve dağın sarsıldığı anlar, depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.
12.02.2023 Vatan TV
Öncesi ve sonrası: Deprem felaketinin boyutu ilk kez böyle görüntülendi!
Öncesi ve sonrası: Deprem felaketinin boyutu ilk kez böyle görüntülendi! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Deprem bölgesinden gelen fotoğraflar herkesi derinden üzdü. Deprem öncesi ve sonrasında paylaşılan görüntüler, felaketin boyutunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.
6.02.2023 Gündem