Maraş Depremi

Maraş Depremi

Son dakika maraş depremi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maraş depremi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maraş depremi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maraş Depremi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maraş depremi gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 maraş depremi haberi bulunmuştur. Tüm maraş depremi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maraş deprem: 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi?
Maraş deprem: 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi? 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi: Kandili Rasathanesi ve AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Birçok yerden hissedilen deprem korku ve paniğe neden oldu. Peki Elbistan deprem kaç büyüklüğünde, 4 Mart 2024 Kahramanmaraş depremi merkez üssü neresi?
4.03.2024 Gündem
17 Ağustos depreminin 24'üncü yılında anma töreni düzenlendi
17 Ağustos depreminin 24'üncü yılında anma töreni düzenlendi 17 Ağustos 1999'da meydana depremde yaşamını yitirenler, 24'üncü yılında depremin merkez üssü olan Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde anıldı.
16.08.2023 Gündem
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? Deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Haziran Kahramanmaraş depremi sonrası halk korku dolu anlar yaşadı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından 5 Haziran Maraş depremi büyüklüğü ve merkez üssü de açıklandı. Peki bugün Maraş'ta deprem mi oldu, büyüklüğü kaç? İşte detaylar...
5.06.2023 Gündem
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi? Kahramanmaraş merkezli olup 11 ili etkileyen, 50 binden fazla can kaybına sebep olan depremlerin ardından artçı depremler korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar sık sık Türkiye’nin deprem bölgesi olduğun hatırlatırken Bozova fayına da dikkat çekiyor. Peki, Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
31.03.2023 Gündem
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar?
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası'nda gözler çeyrek final maçlarına çevrildi. Kahramanmaraş ve Gaziantep depremleri sebebiyle liglere ara verilmişti. Taraftarlar depremin ardından kupa maçlarının tarihinin değişip değişmediği ve Fenerbahçe Kayserispor çeyrek final maçının ne zaman oynanacağını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman 2023, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe kupa maçı hangi kanalda, seyircisi mi?
2.03.2023 Şampiy10
Halis Ağa'nın bir numarası artık Seyran! Yalı Çapkını 21. bölümde neler oldu?
Halis Ağa'nın bir numarası artık Seyran! Yalı Çapkını 21. bölümde neler oldu? Cuma akşamları Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Maraş depremi nedeniyle ara veren Yalı Çapkını'nın yeni bölümünde boş bir an yoktu. Halis Ağa'nın Seyran ile olan diyaloğu ve ona sarılması, Seyran'ın Pelin ile olan yüzleşmesi, Orhan ve İfakat'ın son konuşması... Yalı Çapkını 21. bölümde neler oldu?
26.02.2023 Televizyon
1114 Maraş depremi kaç şiddetinde oldu, Urfalı Mateos kimdir? Urfalı Mateos Maraş depremi Vekayi-Nâmesi gündem oldu! İşte Urfalı Mateos 1114 depremi!
1114 Maraş depremi kaç şiddetinde oldu, Urfalı Mateos kimdir? Urfalı Mateos Maraş depremi Vekayi-Nâmesi gündem oldu! İşte Urfalı Mateos 1114 depremi! Türkiye’deki yıkıcı depremlerin üzerinden 3 hafta geçti. Deprem gündemdeki yerini korurken Urfalı Mateos’un 1114 Maraş Depremi Vekati Namesi gündem oldu. 1114’te yine Maraş’ta yıkıcı bir deprem olmuş ve Maraş yerle bir olmuş. Tarihçi “Urfalı Mateos depremi “Derin bir uykuya dalmışken aniden müthiş bir gürültü koptu. Yeryüzü şiddetle titredi, kayalar yarıldı ve tepeler çatladı. Maraş’ın akıbeti o kadar feci olmuştur ki takriben 40 bin kişi telef oldu.” sözleriyle anlatıyor. 7.7 ve 7.6’lık depremlerle olan benzerlik sonrası 1114 Maraş depremi kaç şiddetinde oldu? Sorusuna yanıt arayan vatandaşlar Urfalı Mateos hakkında da araştırma yapamaya başladı. Peki, 1114 Maraş depremi Vekayi-Nâmesi nedir, Urfalı Mateos kimdir, kitabında depremi nasıl anlatıyor?
25.02.2023 Gündem
Kardeşlerim bu hafta var mı? 25 Şubat 2023 Kardeşlerim (79.bölüm) yeni bölüm var mı?
Kardeşlerim bu hafta var mı? 25 Şubat 2023 Kardeşlerim (79.bölüm) yeni bölüm var mı? Cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisi Maraş depremi nedeniyle yeni bölümlerine ara vermişti. Kanalların normal yayınlarına dönmesiyle birlikte dizinin izleyenleri, "Kardeşlerim yeni bölüm bu hafta var mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 25 Şubat 2023 Kardeşlerim 79. bölüm yayınlanacak mı? İşte detaylar...
24.02.2023 Televizyon
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti!
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, oynadığı Yasak Elma Şahika karakteriyle hafızalardaki yerini koruyor. Öyle ki dizinin izleyenleri hala onun dönmesini bekliyor. Ancak oyuncu, son dönemde yaşadığı kayıplarla gündeme geliyor.
23.02.2023 Televizyon
Kuruluş Osman yeni bölüm tarihi belli oldu! 1 Mart 2023 Kuruluş Osman var mı?
Kuruluş Osman yeni bölüm tarihi belli oldu! 1 Mart 2023 Kuruluş Osman var mı? Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Maraş depremi nedeniyle ekrana gelmeyen dizinin yeni bölüm tarihi de izleyicilerin araştırma konusu oldu. Peki 1 Mart 2023 Çarşamba Kuruluş Osman var mı? İşte ATV yayın akışı...
23.02.2023 Televizyon
Lütfü Savaş kimdir, hangi partili? Hatay Belediye başkanı nereli, kaç yaşında, nereli, kaç yıldır belediye başkanı, istifa edecek mi?
Lütfü Savaş kimdir, hangi partili? Hatay Belediye başkanı nereli, kaç yaşında, nereli, kaç yıldır belediye başkanı, istifa edecek mi? Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş hakkında yapılan aramalar Maraş depremi ve ardından Hatay Merkez üssü Defne depremleri sonrası arttı. Kahramanmaraş merkezi depremin en çok yıkıma neden olduğu şehirlerin başında gelen Hatay'da Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın istifa ettiği yönündeki iddiaları da gündeme geldi. Lütfü Savaş istifa iddialarına yönelik açıklama da yaptı. Peki, Lütfü Savaş istifa mı etti, Hatay Belediye Başkanı hangi partiden? Lütfü Savaş kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç yıldır belediye başkanı?
22.02.2023 Gündem
Haarp ne demek, Haarp silahı nedir? Maraş depremi sonrası Haarp teknolojisi gündeme geldi!
Haarp ne demek, Haarp silahı nedir? Maraş depremi sonrası Haarp teknolojisi gündeme geldi! Deprem sonrasında en çok konuşulan komplo teorilerinden biri olan ‘Depremi HAARP mı tetikledi’ iddiası Defne depreminden sonrası en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Amerikalıların geliştirdiği HAARP projesi söylentileri devam ediyor. Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı anlamına gelen HAARP projesiyle sosyal medyada gündem oldu. Peki, HAARP nedir? Kahramanmaraş depremi ardından gündem olan HAARP teknolojisi ne işe yarar, nasıl çalışır? Haarp silahı nedir, deprem mi tetikler mi?
21.02.2023 Gündem
Bina hasar tespiti için nereye başvurulur? Hasar tespit sorgulama nasıl, nereden yapılır?
Bina hasar tespiti için nereye başvurulur? Hasar tespit sorgulama nasıl, nereden yapılır? Maraş depremi sonrası vatandaşların "bina hasar tespiti için nereye başvurulur?" araştırması devam ediyor. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası etkilenen 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Ağır hasar alan binalara girilmemesi uyarısında bulunuyor. Peki depremde hasar gören evler ne olacak? Hasar tespiti için nereye başvurulur? İşte detaylar...
19.02.2023 Gündem
Hazırlık maçı: Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Hazırlık maçı: Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı değerlendirmek isteyen iki takım Kırkbıyık Holding Stadyumu'nda karşılaşıyor. Peki Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta?
19.02.2023 Futbol
İbrahim Konar kimdir? Kanal D muhabiri İbrahim Konar’ın biyografisi...
İbrahim Konar kimdir? Kanal D muhabiri İbrahim Konar’ın biyografisi...  Kanal D muhabiri İbrahim Konar, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde ailesinden 10 kişiyi kaybetti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Konar, "Cumhuriyet tarihinden itibaren böyle bir şey görülmemiş. Birçok depreme gittik, ilk kez ne yazık ki kendi ailem için çalışmayı sürdürdüm. Peş peşe 7 cenazeyi çıkardık ne yazık ki" ifadelerini kullandı. Söz konusu gelişmenin ardından İbrahim Konar hakkında merak edilenler arttı.  
16.02.2023 Gündem
Müteahhit Akın Öncül kimdir? Maraş’ta yaptığı bina yıkılmayan Akın Öncül kimdir, nereli, kaç yaşında? Öncül Yapı müteahhidi!
Müteahhit Akın Öncül kimdir? Maraş’ta yaptığı bina yıkılmayan Akın Öncül kimdir, nereli, kaç yaşında? Öncül Yapı müteahhidi!  Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem 10 ili etkiledi. Binlerce bina enkaza haline gelirken, 35 bin 418 kişiye binalar mezar oldu. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan bir bina tüm dikkatleri üzerine çekti. Binada tek bir tabak bile kırılmadı. Binanın altında züccaciye dükkanı olan ve hiçbir hasar almayan binanın müteahhiti Akın Öncül açıklamalarda bulundu. Peki ama Mehmet Akın Öncül kimdir, kaç yaşında? Öncül Yapı müteahhidi Akın Öncül’ün açıklamaları... 
16.02.2023 Gündem
Yüz yıl geçse de unutulmayacak Maraş depremini en iyi anlatan 5 fotoğraf
Yüz yıl geçse de unutulmayacak Maraş depremini en iyi anlatan 5 fotoğraf Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ili adeta yaşanmaz hale getirdi. Onbinlerce insanın hayatını kaybettiği felakette geriye unutulmaz insan hikayeleri kaldı. Enkaz altından mucize kurtuluşların yüreklerdeki acıyı hafiflettiği asrın felaketini en iyi anlatan 5 fotoğrafı derledik.
14.02.2023 Gündem
MSÜ sınav tarihi güncellendi! 2023 MSÜ ertelendi mi, ne zaman?
MSÜ sınav tarihi güncellendi! 2023 MSÜ ertelendi mi, ne zaman? MSÜ sınav tarihi güncellendi. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınav tarihi Maraş depremi nedeniyle ertelendi. ÖSYM MSÜ 2023 sınav tarihini duyurdu. Peki MSÜ hangi tarihte olacak? Başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...
14.02.2023 Eğitim
Artçı deprem ne kadar sürer? 10 ilde artçı depremler devam edecek mi? En son ne zaman artçı oldu?
Artçı deprem ne kadar sürer? 10 ilde artçı depremler devam edecek mi? En son ne zaman artçı oldu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Onbinlerce insanın hayatını kaybettiği bölgede binlerce bina yıkıldı. Artçı depremlerin sürdüğü bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor. AFAD ve Kandilli artçı depremleri duyuruyor. Peki artçı deprem ne kadar sürer? En son artçı deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu?
13.02.2023 Gündem
Borsa açıldı mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? 13 Şubat borsa kapalı mı, açık mı?
Borsa açıldı mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? 13 Şubat borsa kapalı mı, açık mı? Borsa açıldı mı, borsa İstanbul kapalı mı? Borsa İstanbul geçen hafta çarşamba günü Maraş depremi sonrasında işlemleri durdurma kararı açılmıştı. Depremin etkisi devam ederken borsa İstanbul’un açık olup olmadığı ne zaman açılacağı araştırılmaya başlandı. Peki, 13 Şubat borsa kapalı mı?
13.02.2023 Ekonomi
Maraş depremi İstanbul'da olsaydı tablo nasıl olurdu? İstanbul'da hangi ilçeler deprem için uyarıldı?
Maraş depremi İstanbul'da olsaydı tablo nasıl olurdu? İstanbul'da hangi ilçeler deprem için uyarıldı? Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Acı haberler gelmeye devam ediyor. Can kaybı ve yaralı sayısını her geçen gün arttığı deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu deprem sonrası da beklenen İstanbul depremi gündeme geldi. Peki İstanbul fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?
12.02.2023 Gündem
Kuşkayası dağı yanardağ mı, Kahramanmaraş Göksun Kuşkayası Dağı’ndan neden dumanlar yükseldi? Kuşkayası Dağı yanıyor mu? Türkiye’deki volkanik dağlar
Kuşkayası dağı yanardağ mı, Kahramanmaraş Göksun Kuşkayası Dağı’ndan neden dumanlar yükseldi? Kuşkayası Dağı yanıyor mu? Türkiye’deki volkanik dağlar Kuşkayası Dağı yanıyor mu, Göksun Kuşkayası Dağı nerede? Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden geldiği iddia edilen görüntü vatandaşı korkuttu. Maraş’ın Göksun ilçesindeki bir köyde depremin ardından dağın yandığı görülüyor. Yangını kayda alan, bir vatandaş, "Kuş Kayası dediğimiz dağ, yanardağ gibi yanıyor. Bunu uzmanlara, yetkililere ulaştırır mısınız? Korkuyor halk. Ne olduğunu bilmiyor." ifadelerini kullandı. Peki, Kuşkayası dağı yanardağ mı, volkanik mi? Kahramanmaraş Göksun Kuşkayası Dağı’ndan neden dumanlar yükseldi?
11.02.2023 Gündem
Diri fay haritası! Diri fay nedir, aktif fay hattı haritası hangi illeri riskli gösteriyor? Diri fay hattı tehlike midir?
Diri fay haritası! Diri fay nedir, aktif fay hattı haritası hangi illeri riskli gösteriyor? Diri fay hattı tehlike midir? Diri fay hattı nedir, diri fay hattı ne demek? Aktif fay hattı haritası Maraş depremi sonrası gündeme geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye fay hattı haritası aramaları arttı. AFAD tarafından paylaşılan AFAD Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nda Türkiye'deki aktif fay hatları ve tehlike dereceleri yer alıyor. Peki, Diri fay nedir, aktif fay hattı haritası neyi gösterir? Diri fay hattı tehlike midir? İşte diri fay sorgulama ve Türkiye fay hattı haritası...
11.02.2023 Gündem
Maraş depremi hangi gün oldu? 10 ili etkileyen deprem hangi tarihte oldu?
Maraş depremi hangi gün oldu? 10 ili etkileyen deprem hangi tarihte oldu? Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana geldi. 10 ili etkiledi. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Malatya, Şanlıurfa, Kilis ve Diyarbakır'da onbinlerce bina yıkıldı. Peki deprem hangi tarihte oldu? Maraş depremi hangi gün oldu?
10.02.2023 Gündem
Naci Görür'den flaş deprem uyarısı: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun
Naci Görür'den flaş deprem uyarısı: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İlk kez söylüyorum, bunu bütün Türkiye duysun" diyerek deprem gerçeği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, son 100 yılın en büyük depremini değerlendirerek İstanbul için de uyarılar yaptı.
10.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maraş Depremi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maraş depremi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.