İmam nikahı kıydıran Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan duyurdu: Ayrıldık
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'dan yeni haber geldi. Yakın zaman önce imam nikahı kıydıran ve çocuk sahibi olmak istediklerini söyleyen Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük aşkı Gülseren Ceylan'ın mutluluğu kısa sürdü. Erbil ile yollarını ayırdıklarını söyleyen Ceylan ''Hayatıma kaldığım yerden kaossuz ve mutlu şekilde devam etmek istiyorum'' dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Turnike yarışmasının sunuculuğunu yapan Mehmet Ali Erbil, bir süredir kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşıyor.

"ÖPÜŞMENE İZİN VERMEM!"
Sevgilisiyle aynı evde yaşayan Erbil, geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydırdı. Erbil'den çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Gülseren Ceylan, yaptığı açıklamayla ilişkilerini bitirdiklerini duyurdu.

"BİRBİRİMİZE DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN YOLLARIMIZI AYIRDIK"
Aylardır ilişkilerini göz önünde yaşayan çift, yollarını ayırma kararı aldı. Instagram hesabından açıklama yapan Gülseren Ceylan "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum.

Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız. Anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha fazla zarar vermeden yollarımız ayırdık.

"HİÇ BEKLEMEZDİM"
Bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim. Artık hayatıma kaldığım yerden kaossuz, mutlu, pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum" dedi.

'AİLESİ GÜLSEREN'E KÜSTÜ'
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, geçtiğimiz günlerde Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu ve ilişkileriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı:

Dini nikâh kıydırdıklarını açıklayan ünlü şovmen, “Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikâh olmasını, ben de tamam dedim. Dini nikâh yaptık” dedi.Erbil, Ceylan’ın ailesiyle tanışmadığını da söyledi: “Gülseren’in ailesiyle tanışmadım. Çünkü benimle birlikte diye Gülseren’le görüşmüyorlar. Biz evlensek bile barışmazlar. O yüzden tanışmaya da gerek kalmadı.”



