Gülseren Ceylan

Gülseren Ceylan

Son dakika gülseren ceylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülseren ceylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülseren ceylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülseren Ceylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülseren ceylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 gülseren ceylan haberi bulunmuştur. Tüm gülseren ceylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı Başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024 Magazin
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’ Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” açıklamasıyla çok konuşulan Yasmin Erbil babasının genç aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmesine de karşı çıktı. Erbil, “Evlenmesini istemiyorum.” Açıklamasını yineledi.
26.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım'
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım' Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Sevgilisini doğum gününü gece yarısında pastayla kutlayan Gülseren Ceylan, ünlü şovmen için duygusal bir yazı da paylaştı.
8.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalarla gündemdeyken genç sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp tatile gitti.
4.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Kısa bir süreliğine ayrılan ancak geçtiğimiz ay tekrar bir araya gelen ikiliden Erbil, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
1.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan, sosyal medyada yayınladıkları romantik pozla aşklarına ikinci şansı verdiklerini ilan ettiler.
6.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandırmıştı. Biten ilişkinin ardından Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil hakkında ‘ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş’ yorumunu yaparken Mehmet Ali Erbil de dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. İkilinin ayrılığı kısa sürdü.
4.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor:  'Her şeyin yalanmış'
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor: 'Her şeyin yalanmış' Genç aşkı Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden ünlü şovmen, bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine sinirlenen Çiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı bitti! Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş!
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı bitti! Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a yaptığı evlilik haberleriyle gündeme geldi. Nikah masasına oturması beklenen çift, geçtiğimiz günlerde ise yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. İkilin ayrılığı, '2. Sayfa' programına konu oldu. Yayında, Erbil ile Ceylan'ın ayrılığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.
3.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten şoke eden bir haber geldi. Gülseren Ceylan sosyal medyadan açıkladı.
31.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan paylaşımı! 'Aşkıma geldim'
Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan paylaşımı! 'Aşkıma geldim' Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlenme kararı almıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Erbil, sevgilisiyle romantik bir paylaşım yaptı.
28.10.2023 Magazin
Ebru Şancı'dan olay yaratacak Mehmet Ali Erbil yorumu: Akıllı adam
Ebru Şancı'dan olay yaratacak Mehmet Ali Erbil yorumu: Akıllı adam Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlenme kararı almıştı. Canlı yayına katılan eski manken Ebru Şancı'nın, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle gündem olan Mehmet Ali Erbil hakkındaki açıklamaları gündem oldu.
13.10.2023 Magazin
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu Şovmen Mehmet Ali Erbil (66), evlenme hazırlığı yaptığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ile İstinye'de objektiflere yansıdı. "Erbil'den ev istediği" haberi magazin gündemine bomba gibi düşen Ceylan, kısa süreli de olsa ayrılığı doğrularken, iddialar hakkında ise ilk kez konuştu.
11.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan çifti ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
10.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in evleneceği tarih belli oldu
Mehmet Ali Erbil'in evleneceği tarih belli oldu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in evleneceği tarih ve yer belli oldu.
7.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. İddialar sonrası Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.
3.10.2023 Magazin
40 yaş küçük sevgilisi ile nişanlanan Mehmet Ali Erbil'den çocuklarından evlenemezsin vetosu
40 yaş küçük sevgilisi ile nişanlanan Mehmet Ali Erbil'den çocuklarından evlenemezsin vetosu Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlenme teklif eden Mehmet Ali Erbil’e iddiaya göre eski eşleri ve çocukları karşı çıktı.
30.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü şovmen yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'le arasındaki dikkat çeken telefon görüşmesini de anlattı.
29.09.2023 Magazin
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için gittiği Amerika’da Broadway müzikalinde oynayan Ayça Varlıer, iki yıl aradan sonra tekrar Muğla Akyaka'nın büyülü doğasına döndü.
28.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dün sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
28.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi şok eden itiraf! 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi şok eden itiraf! 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil'in (66), Gülseren Ceylan'la (26) nikâh masasına oturmaya hazırlandığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Daha önce beş kez evlenip boşanan Erbil ile mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten genç kadın, canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulundu.
26.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülseren Ceylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülseren ceylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.