Gaziantep'te hasat başladı! Çiftçiler tarlalara akın etti
09.07.2026 - 10:08Güncellenme Tarihi:
Gaziantep'te 2026 hasat sezonunun başlamasıyla birlikte çiftçiler sabahın erken saatlerinde tarlalara akın etti. Yavuzeli ilçesinde arpa ve buğday hasadı yoğun tempoda sürerken, üreticiler bereketli bir sezon geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
1

2

Yıl boyunca emek vererek yetiştirdikleri arpa ve buğdayı biçerdöverlerle hasat eden üreticiler, ürünlerini kayıpsız şekilde toplamak için yoğun çaba harcıyor. Tarlalarda hummalı çalışma yürütülürken, hasadın önümüzdeki günlerde de aralıksız devam etmesi bekleniyor.
3

Yavuzeli'nin çiftçilerinden Hurşit Yıldız, hasat sezonuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2025-2026 arpa ve buğday hasadımız devam ediyor. Tüm çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat sezonu diliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hasadımızı hayırlı ve bereketli eylesin" diye konuştu.



