Gazete Vatan Logo

TÜBİTAK personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TÜBİTAK, çeşitli birimlerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler? Son başvuru günü ne zaman? İşte detaylar…

TÜBİTAK personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TÜBİTAK'ın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre kuruma çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımı için son başvuru tarihi ise 2 Mart olarak açıklandı. Peki TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler? Son başvuru günü ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 personel alımı gerçekleştirecek. Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) Teknoloji Transferi ve Sanayileştirme Başkan Yardımcılığı (TTSBY) bünyesinde görev yapmak üzere 6 teknisyen alınacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTİYOR?

Alım için başvurular 2 Mart'a kadar yapılacak. Ayrıca, TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde görev yapmak üzere 5 koruma istihdam edilecek. Bu ilan için son başvuru tarihi ise 14 Şubat olarak belirlendi.

Detaylı bilgiye TÜBİTAK ve Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

TÜBİTAK İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

İŞKUR İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

TÜBİTAK NEDİR?

Toplumun yaşam kalitesinin artmasına ve ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olma vizyonunu benimseyen TÜBİTAK, akademik ve endüstriyel araştırma geliştirme çalışmalarını ve yenilikleri desteklemek, ulusal öncelikler doğrultusunda Araştırma-Teknoloji-Geliştirme çalışması yürüten Ar-Ge enstitülerini işletme işlevlerinin yanı sıra, ülkemizin Bilim ve Teknoloji politikalarını belirlemekte ve toplumun her kesiminde bu farkındalığı artırmak üzere kitaplar ve dergiler yayınlamaktadır. Bilim insanlarının yurt içi ve yurt dışı akademik faaliyetleri burs ve ödüller ile desteklenmekte, özendirilmekte, üniversitelerimizin, kamu kurumlarımızın ve sanayimizin projeleri fonlanarak, ülkemizin rekabet gücünün artırılması hedeflenmektedir.

MİSYON

Haberin Devamı

“Ülkemizin ve insanlığın güvenlik, sağlık, refah, huzur ve sosyal gelişimi için;

Ulusal bilim, teknoloji ve yenilik ekosistemini desteklemek,

Bilim tabanlı teknoloji ile katma değeri yüksek ürün ve hizmetler geliştirmek,

Bu amaçlara yönelik nitelikli bilgi üretimi ve nitelikli insan kaynağı geliştirilmesini sağlamak.”

VİZYON

“Çığır açıcı bilimsel atılımlarla Türkiye'nin milli teknoloji hamlesine ve dönüşümüne liderlik edecek öncü kurum olmak”