Gazete Vatan Logo

Kabine Toplantısı ne zaman 2023? EYT, sözleşmeli personele kadronun masada olduğu Kabine Toplantısı bugün saat kaçta olacak?

Yılın ilk kabine toplantısı bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Kabinede EYT, sözleşmeliye kadro, yargı paketi konuları gündeme alınacak. Peki, 2023 Kabine toplantısı saat kaçta, yeni kararlar neler olacak?

Kabine Toplantısı ne zaman 2023? EYT, sözleşmeli personele kadronun masada olduğu Kabine Toplantısı bugün saat kaçta olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki yeni yılın ilk Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ana gündem maddeleri arasında Meclis'e gönderilmesi beklenen EYT düzenlenmesi ve 7'nci Yargı Paketi ile sözleşmeli çalışanlara kadro olacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman 2023? EYT, sözleşmeli personele kadronun masada olduğu Kabine Toplantısı bugün saat kaçta olacak?

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, 2023 yılının ilk toplantısını 9 Ocak 2023 Pazartesi günü yapılacak. Ancak toplantının saat kaçta düzenleneceği açıklanmadı, 15:00-16:00 arasında yapılması ön görülüyor.

Kabine Toplantısı'nın gündeminde 7'inci yargı paketi de var. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini içeren kanun teklifinin, hafta başında Meclis Başkanlığı'na sunulması da gündemde.

AK Parti'nin hazırladığı yasa teklifinin Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.

Taslağa göre 400 bini aşkın sözleşmeli personel kadroya geçecek. Kadroya geçenler, 1 yıl aday memur olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda, enflasyonla mücadele de masada.

Haberin Devamı

Kabine toplantısında EYT düzenlemesindeki son durum, memur ve asgari ücret zamlarının ardından atılacak yeni adımlar ve terörle mücadelede gelinen son aşamanın masaya yatırılacağı değerlendiriliyor.