Gazete Vatan Logo
YaşamKatil baba bakın kimi suçladı?

Katil baba bakın kimi suçladı?

Katil baba bakın kimi suçladı?

.

Haberin Devamı

GAZİANTEP’te cinnet geçiren 45 yaşındaki Mehmet Şahin, tartıştığı 40 yaşındaki eşi Miyase ve kendi adını taşıyan 17 yaşındaki oğlu Mehmet’i tabancayla öldürüp, 22 yaşındaki kızı Sibel’i yaraladı. Olayın ardından kendini uzun süre eve kilitleyen Şahin, evden çıkarılırken mahalleli tarafından linç edilmek istendi.

Olay, merkez Şahinbey İlçesi’nin Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, iş çıkışı evine gelen 2 çocuk babası Mehmet Şahin, henüz bilinmeyen nedenle eşi Miyase ile tartıştı. Çocuklarının tartışmaya engel olmaya çalıştığı sırada Şahin, tabancasıyla eşi Miyase Şahin’e ateş etmeye başladı. Çıkan tartışmada Şahin’in ateşlediği tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Miyase ile oğlu Mehmet Şahin evde yaşamını yitirdi. Sibel Şahin ise evden kaçarken babası Mehmet Şahin’in ateşlediği tabancayla yaralandı.

Şahin, olayın ardından kendini eve kilitlerken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Ayağından yaralanan Sibel Şahin, olay yerine gelen ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizifavorilerinize ekleyin.

Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

MAHALLELİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Kendini eve kilitleyen Mehmet Şahin, olay yerine gelen polislere, gazetecilerle konuşmak istediğini söyledi. Gazetecilere konuşan Mehmet Şahin, "Her şey Fatma Şahin yüzünden oldu. Onun kadınlar için çıkardığı kanunlar yüzünden oldu" dedi. Mehmet Şahin, daha sonra polisler tarafından ikna edilip, gözaltına alındı. Mehmet Şahin, evden çıkarılırken toplanan mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Şahin, öfkeli kalabalığın arasından güçlükle polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

Haberin Devamı

Olay yerinde yaşamını yitiren anne Miyase ile oğlu Mehmet’in cenazeleri, otopsi için morga götürülürken, hastanede ameliyata alınan Sibel’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EVDE 2 TABANCA İLE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU
Olayda yaşamını yitiren anne ve oğlunun cesetleri tabutlara konularak otopsi için morga götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis, henüz ruhsatlı olup olmadığı bilinmeyen 2 tabanca ile çok sayıda boş kovan topladı