Gazete Vatan Logo

Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı

Kartal’da bir evde 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. Mustafa Payan, kayıp olarak aranan genç kızları öldürdüğünü itiraf etti. Cansu Demirel ve Dilara Gültay, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı

İstanbul Kartal'da dün kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre, Cansu Demirel (30) ve Dilara Gültay isimli iki genç kadın, Gültay'ın eski sevgilisi olan Mustafa Payan'a ait bir apartman dairesinde buluştu.

Sabah saatlerinde polis ekiplerini arayan Mustafa Payan’ın ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, daire içerisinde bulunan Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

BANYODA VE SALONDA CESETLERİ BULUNDU

Dilara Gültay'ın cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel'in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi.

Dilara Gültay

AİLELERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Maktullerle aynı evde olan ve ihbarda bulunan ev sahibi Mustafa Payan’ın ise bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunduğu, şahsın tedavi amaçlı kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği ve hayati tehlikesinin olmadığı tespit edildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın aileleri sinir krizi geçirdi.

Cansu Demirel

FARE ZEHRİ, ŞİZOFRENİ İLAÇLARI, UYUŞTURUCU, ŞIRINGA...

Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel'in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa Payan'nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

Haberin Devamı

Öte yandan, hayatını kaybeden kadınların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Gültay'ın eski sevgilisi olan ve bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa Payan'ın sabah saat 09.23 sıralarında polis merkezini arayarak kız arkadaşının kendisini aldattığını öne sürüp, "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" diyerek ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

KATİL ZANLISI KAMERADA

Olayın yaşandığı gün şüphelinin, cinayet öncesi evinin yakınında bulunan bir markete saat 16.30 sıralarında giderek alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

"BİZ BU ÇOCUĞA DESTEK OLDUK"

Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan Dilara Gültay'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Acılı baba Şenol Gültay, “Kızımı aldı benden. Bu çocuk garibanın tekiydi. Tanıyorduk çocukların arkadaşıydı. Sevgilisi falan değildi. Bir kafede çalışıyordu. Çocuklar öyle tanışmışlar. Biz bu çocuğa destek olduk, yardım ettik eşyasını aldık. Nasıl yaptı böyle bir şey anlamadım. Evlat acısı içimiz yanıyor” dedi.

Cansu Demirel'in cenaze namazı bugün Kartal Erenler Camii’nde öğle namazını müteakip kılındı. Cenazeye, Baba Ali Demirel, anne Gülfer Demirel, Cansu Demirel'in ailesi, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, genç kızın iş arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Baba Ali Demirel taziyeleri kabul ederken göz yaşlarına hakim olamadı.

TABUTUNA BEYAZ DUVAK ÖRTÜLDÜ

Mustafa Payan tarafından canice öldürülen genç kızlardan Cansu Demirel’in tabutuna beyaz duvak örtüldü. Öte yandan Demirel’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Yenişeyhli Mezarlığına defnedildi.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cenazesi de Adli Tıp Kurumu yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edilerek Üsküdar Şakirin Cami'ne getirildi.

Baba Şener ile anne Dilek Gültay, taziyeleri kabul ederken kızının beyaz duvak örtülen tabutuna sarılan acılı anne Dilek Gültay, gözyaşlarına boğuldu.

İkindi vakti kılınan cenaze namazı ardından Dilara Gültay, Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.