Gazete Vatan Logo

Beklenen yağmur İstanbul sınırında

Meteorolojik uyarılar ve İstanbul’u sağanak yağışın etkisi altına alacağı yönündeki ikazların ardından yağmur İstanbul sınırına dayandı

Beklenen yağmur İstanbul sınırında

İstanbul’un komşu ilçesi Çorlu’da etkili olan şiddetli yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Çorlu’da aniden bastıran ve etkili olan sağanak yağmura hazırlıksız yakalananlar otobüs durakları, kapalı alanlar ve korunaklı bölgelerde yağmurun etkisini azaltmasını bekledi. İstanbul’da etkili olacağı açıklanan ve iftar programlarının dahi iptal edilmesine neden olan sağanak yağmurun kısa bir süre içinde İstanbul’da da etkili olması bekleniyor.

İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor
İstanbul'da yer yer etkili olan sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün İstanbul'un da aralarında olduğu birçok il için sağanak yağış uyarısı yapmıştı. İstanbul'da birçok açık hava programının da iptaline neden olan sağanak yağış yer yer etkili olmaya başladı. Yağış uyarısını dikkate almayan tedbirsiz vatandaşların bazıları ise ellerindeki eşyaları kafaların üzerinde tutarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşların ise metro çıkışında yağmurun dinmesini beklediği görüldü. Sağanak yağmurun ilerleyen dakikalarda da yer yer devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı