Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyasilere teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasilere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyasilere teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasilere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye cevaben "Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti Lideri Meral Akşenir'in mesajına, "Meral Hanım, eşim Emine hanımla birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz." cevabını verdi.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajına "Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde cevap verdi.

 

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine geçmiş olsun mesajı gönderen Deva Partisi Genel Başkanı'na "Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum." cevabını verdi.

Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye "Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun." cevabını verdi.

Erdoğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na "İyi temennileriniz için eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz Ahmet Bey." diyerek yanıt verdi.

Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na, "Temel Bey, geçmiş olsun temennileriniz için Emine hanımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun…" dedi.

 

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün mesajına, "Mustafa Bey sağ olun, güzel temennileriniz için teşekkür ediyoruz." cevabını verdi.