Gazete Vatan Logo
Futbol Sneijder'den Aysal'a mesaj

Sneijder'den Aysal'a mesaj

Başkanı telefonla aradı ve...

Başkan Ünal Aysal dün Hollandalı Sneijder’i telefonla aradı, “Galatasaray’ın bir marka olduğunu ve popülaritesini bütün dünya biliyor” yanıtıyla rahatladı.

Galatasaray’da nefesler tutuldu ve gözler Wesley Sneijder’e çevrildi. Burnu kırılan karısının sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kaldığı için kararını hemen vermeyen ama prensipte sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul ettiğini bildiren Hollandalı yıldız ile Başkan Ünal Aysal’ın dün telefonda bir kez daha görüştüğü öğrenildi.

Aysal’ın “Bizim de büyük hedeflerimiz var. Bu doğrultuda beraber iş yapacağımızı umuyorum” diyerek Sneijder’e transferde çok istekli olduklarını aktardı. Aysal’ın bu sözlerine “Galatasaray’ın bir marka olduğunu ve popülaritesinin bütün dünyaya yayıldığını herkes biliyor. Ayrıca İstanbul’da fantastik ve büyüleyici bir şehir” yanıtını verdiği bildirildi.

Sneijder’i Pescara maçının kadrosuna almayan Inter’in hocası Andrea Stramaccioni dün Hollandalı oyuncu ile ilgili gelen soruya, “Bu işin biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor” yanıtını verdi. Menajer Soren Lerby ise görüşmelerin devam ettiğini açıklayarak, “Wesley’nin kardeşi Rodney’nin transfer için G.Saraylı yöneticilerle görüştüğünü biliyorum. Türkiye futbolcular için iyi bir pazar. Umarım olumlu sonuçlanır. Yarın (bugün) sabah her şey netleşecek” dedi. Abdurrahim Albayrak da “Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti” dedi. İtalyan basını Sneijder’in kararını Pazartesi vereceğini duyurdu.

Terim Wesley’i istemiyor

10 numaradan önce sol bek ve stopere takviye isteyen Fatih hoca, yönetimin Sneijder’de ısrarından rahatsız

G.SARAY yönetimi Sneijder’de son düzlüğe girerken, Fatih Terim Hollandalı futbolcu hakkında tek bir kelime bile etmedi.. Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Sneijder’de bu kadar ısrarcı olmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenilen İmparator’un önceliğinin sol bek ve stoper olduğu belirtildi.

TERİM’İN Antalya’da yakın dostlarına Sneijder için ödenecek yüksek paranın takım içindeki dengeyi bozmasından çekindiğini ilettiği öğrenilirken, morali oldukça bozuk olan Fatih hocanın çok sevidiği yönetici Abdurrahim Albayrak’la bile konuşmadığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı