Sneijder

Sneijder

Son dakika Sneijder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sneijder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sneijder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sneijder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sneijder gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.719 sneijder haberi bulunmuştur. Tüm sneijder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Mertens kararını verdi! Taraftar çılgına dönecek
Galatasaray'da Mertens kararını verdi! Taraftar çılgına dönecek Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, kariyerine 1 sene daha devam etmeyi düşündüğünü ancak Galatasaray'da mı yoksa başka bir kulüpte mi devam edeceğine karar vermediğini söyledi.
27.03.2024 Galatasaray
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Galatasaray
Zaha yine bildiğiniz gibi! Okan Buruk artık dayanamadı, çantanı topla, güle güle
Zaha yine bildiğiniz gibi! Okan Buruk artık dayanamadı, çantanı topla, güle güle Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmada şov yapan Kerem Demirbay, Wesley Sneijder'ın ardından bir ilke imza attı. Öte yandan yıldız isim Zaha, performansıyla taraftarları çıldırttı. Okan Buruk, Zaha ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
9.03.2024 Galatasaray
Galatasaray yeni Sneijder'ini buldu! Erden Timur dünya yıldızını getiriyor
Galatasaray yeni Sneijder'ini buldu! Erden Timur dünya yıldızını getiriyor Süper Lig'e tekrardan şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray'da ara transfer dönemi yaklaşırken çalışmalar da hızlandı. Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek sarı-kırmızılılar, yeni Sneijder'ini buldu. İşte detaylar...
18.12.2023 Galatasaray
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Zaha, Ziyech gerçekleri ortaya çıktı! Erden Timur itiraf etti: 13 tane Drogba ve Sneijder'imiz var
Zaha, Ziyech gerçekleri ortaya çıktı! Erden Timur itiraf etti: 13 tane Drogba ve Sneijder'imiz var Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur Eylül ayı olağan toplantısında bir sunum gerçekleştirdi. Erden Timur yaz transfer dönemi boyunca kadroya katılan isimlerin maliyetlerini açıkladı. İşte Erden Timur'un yaptığı açıklamaların tamamı...
17.09.2023 Galatasaray
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti!
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti! Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Büyük maçları çok seven Mauro Icardi, Trabzonspor'u yine boş geçmedi. Arjantinli yıldızın ilk golünde Torreira'nın presi ve Kerem'in asisti de dikkat çekti. Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray formasıyla bir ilki başaran Icardi, Sarı-kırmızılı takımın tarihine de geçti. Golcü futbolcu maçın ardından performansıyla ilgili açıklamalar yaptı.
19.08.2023 Galatasaray
Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek
Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Beko'yu yenen Anadolu Efes adını finale yazdırdı. Maç sonunda Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarları arasında yaşananlarla ilgili sarı-lacivertli yönetici Sertaç Komsuoğlu açıklamalarda bulundu.
10.06.2023 Şampiy10
Dursun Özbek daha önce Sneijder'e yapmıştı! Başkan, Mertens'ten 10 numarayı alıp dünyaca ünlü süper stara verecek
Dursun Özbek daha önce Sneijder'e yapmıştı! Başkan, Mertens'ten 10 numarayı alıp dünyaca ünlü süper stara verecek Galatasaray'da başkan olduğu ilk dönemde Belhanda transferini gerçekleştiren ve Sneijder'den 10 numarayı alıp Faslı yıldıza veren Dursun Özbek'in yine aynı operasyonu yapacağı belirtildi. Dünyaca ünlü süper starla görüşmelere başlayan Özbek'in Mertens'in giydiği 10 numaralı formayı 23 yaşındaki yıldıza teslim etmeye hazırlandığı belirtilirken, Okan Buruk'un da gelişmeleri anbean takip ettiği bildirildi.
9.06.2023 Galatasaray
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’ Diyarbakır'da "FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı" yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL'yi dolandırıcılara kaptırdı. Olayın detayları ise şoke etti.
19.05.2023 Yaşam
Avrupa devi gözünü kararttı! Yeni teknik direktör Fatih Terim yardımcısı Sneijder 10 numara Arda Güler
Avrupa devi gözünü kararttı! Yeni teknik direktör Fatih Terim yardımcısı Sneijder 10 numara Arda Güler Bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Feyenoord'a kaptırdığı gibi PSV'nin de 5 puan gerisinde kalan Ajax'ın yeniden yapılanmaya gideceği öğrenildi. Hollanda devinin Fatih Terim-Sneijder formülünü masaya yatırdığı ifade edilirken, yönetimin Arda Güler hamlesi ise büyük dikkat çekti.
19.05.2023 Süper Lig
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Sneijder ve Burak depremzedeler için kolları sıvadı Ajax açıklama yaptı: Bizi yanlış anladınız
Sneijder ve Burak depremzedeler için kolları sıvadı Ajax açıklama yaptı: Bizi yanlış anladınız Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketinin ardından Türk bayraklı pazubendi takmadıkları görülen ve çok sert eleştiriler alan Ajax'tan açıklama gelirken, Galatasaray'ın eski futbolcularından Sneijder ile Burak Yılmaz'ın depremzedeler için yoğun çaba harcamaları bir hayli takdir topladı.
18.02.2023 Futbol
Kimse fark etmemişti! Sneijder canlı yayında açıkladı: Ajax Türk bayraklı pazubandı takmadı
Kimse fark etmemişti! Sneijder canlı yayında açıkladı: Ajax Türk bayraklı pazubandı takmadı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra Avrupa'nın hemen hemen bütün liglerinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, Hollanda'da 'Türkiye'ye destek' pazubandlarının takılması ülkemizde takdirle karşılanmıştı. Galatasaray'ın eski yıldızlarından Sneijder, Ajax'ın bu pazubandları takmayı reddettiğini açıklarken, programın bir başka yorumcusu Van der Meyde'nin "Neden böyle yaptıklarını anlamadım" sözleri dikkat çekti.
14.02.2023 Futbol
Beşiktaş 5 ayda 3 milyon euro kazandı ama Wout Weghorst'u kaybetti
Beşiktaş 5 ayda 3 milyon euro kazandı ama Wout Weghorst'u kaybetti Beşiktaş'ın Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst 3 milyon euro karşılığında Manchester United'da...
12.01.2023 Beşiktaş
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı!
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı! Beşiktaş Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlı takımdaki 3 ayrılığı duyurdu. Weghorst konusuna da değinen Sarıdağ "Bir oyuncunun hayalidir Manchester United'ta oynamak ama burayı yok sayarak bunu yapması şık değil" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Beşiktaş
Okan Buruk'tan şok eden rapor: Ona yeni Sneijder demişler ama Galatasaray'ın topçusu değil
Okan Buruk'tan şok eden rapor: Ona yeni Sneijder demişler ama Galatasaray'ın topçusu değil Ocak ayı transfer çalışmalarına start veren ve genelde yerli oyuncuları gündemine alan Galatasaray'da Okan Buruk'un yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı. Sezon sonunda boşa çıkacağı belli olan ve daha 17 yaşında 'Ajax'ın yeni Sneijder'i' lakabı alan orta sahayı beğenmeyen Buruk'un 27 yaşındaki futbolcuyu beğenmediği anlaşılırken, genç teknik adamın raporunda 'Galatasaray'ın aradığı isim değil' ifadelerini kullandığı bildirildi.
22.12.2022 Galatasaray
Galatasaray yeni Sneijder'i elden kaçırdı! Ten Hag araya girdi bütün işler bozuldu
Galatasaray yeni Sneijder'i elden kaçırdı! Ten Hag araya girdi bütün işler bozuldu Seferovic'le yollarını ayırmak için gün sayan ve tecrübeli futbolcunun yerini dünyaca ünlü bir yıldızla doldurmaya hazırlanan Galatasaray'a kötü haber geldi. Transfer listesinin 1 numarasında yer alan 28 yaşındaki süper starın Manchester United'la masaya oturduğu anlaşılırken, oyuncunun Dünya Kupası'ndan sonra Premier Lig devine imza atabileceği öğrenildi.
29.11.2022 Galatasaray
Wesley Sneijder'e sürpriz teklif! Galatasaray'dan takım arkadaşı davet etti...
Wesley Sneijder'e sürpriz teklif! Galatasaray'dan takım arkadaşı davet etti... Hollanda'nın ve Galatasaray'ın efsane oyuncusu Wesley Sneijder'in yakın zamanda yeniden futbol dünyasında aktif bir şekilde görev alması bekleniyor.
13.10.2022 Futbol
İşte Galatasaray'ın 'Yeni Sneijder'i'... Van Persie'ye 'Hey yedek' demiş ortalığı birbirine katmıştı
İşte Galatasaray'ın 'Yeni Sneijder'i'... Van Persie'ye 'Hey yedek' demiş ortalığı birbirine katmıştı Cristiano Ronaldo için nabız yoklayan ve Portekizli süper starla ocak ayında görüşmelere başlayacak olan Galatasaray'ın asıl bombası ortaya çıktı. Yaz ayı transfer döneminde Sarı Kırmızılı kulüple birçok kez adı anılmasına rağmen Barcelona'da kalan 28 yaşındaki yıldız golcüyle temasa geçilirken, Erden Timur'un 'Yeni Sneijder'i' Florya'ya getireceği bildirildi.
9.10.2022 Galatasaray
Wesley Sneijder, mekandan tanıştığı kadınla çıktı! Panikleyince bunu yaptı
Wesley Sneijder, mekandan tanıştığı kadınla çıktı! Panikleyince bunu yaptı Galatasaray'ın ve dünya futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Wesley Sneijder, şimdilerde değişen görüntüsüyle dikkat çekiyor. 38 yaşındaki Hollandalı yıldız, önceki gece Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Sneijder, sabaha karşı mekandan tanıştığı bir kadın ile çıkış yaptı ve basın mensuplarına görüntü vermek istemedi. İşte olaylı gecenin detayları...
1.10.2022 Magazin
7 yıldır yapılmayanı yaptı! Juan Mata'nın istatistiği Galatasaray'ı ayağa kaldırdı
7 yıldır yapılmayanı yaptı! Juan Mata'nın istatistiği Galatasaray'ı ayağa kaldırdı Dün akşam İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçını 2-1 kazanan Galatasaray'da İspanyol yıldız Juan Mata'nın performansı kendisini izleyenleri resmen büyüledi. Fizik olarak tam hazır durumda görünmeyen İspanyol orta saha 2015'ten beri kırılamayan rekoru kırarken, Sarı Kırmızılılarda 'Sneijder'den sonra 10 numaramızı bulduk' yorumları ise bir hayli dikkat çekti.
25.09.2022 Galatasaray
Drogba ve Sneijder'den sonra en büyük transfer! Dünyaca ünlü yıldız futbolcu İstanbul'da
Drogba ve Sneijder'den sonra en büyük transfer! Dünyaca ünlü yıldız futbolcu İstanbul'da Galatasaray'da son dakika... Transfer sezonunda Oliveira, Midtsjö, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Mertens, Seferovic, Torreira gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray dünyaca ünlü yıldıza 'Sarı Kırmızılı' formayı giydirmek üzere. Fransa ve Arjantin basınında yer alan haberlere göre Cimbom, 29 yaşındaki forvetle anlaşmaya vardı.
31.08.2022 Galatasaray
Sneijder'den sonra en büyük transfer! Menajeri İstanbul'a bayıldı Galatasaray bombayı patlattı
Sneijder'den sonra en büyük transfer! Menajeri İstanbul'a bayıldı Galatasaray bombayı patlattı Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden ve en az 3 futbolcuyu daha renklerine bağlamak isteyen Galatasaray dünyaca ünlü yıldız oyuncunun menajerini İstanbul'a getirdi. Sarı Kırmızılı yönetimin prensip anlaşmasına vardığı 29 yaşındaki Arjantinli'nin önümüzdeki günlerde Florya'ya geleceği öğrenilirken, Cimbom'un Sneijder'den sonra en büyük ikinci transfer bombasını patlatacağı bildirildi.
26.08.2022 Galatasaray
Sneijder bi' telefon açtı dünya yıldızı İstanbul'a ayak bastı! Dursun Özbek'e büyük kıyak
Sneijder bi' telefon açtı dünya yıldızı İstanbul'a ayak bastı! Dursun Özbek'e büyük kıyak Birinci başkanlık döneminde göreve gelir gelmez Sneijder'le yollarını ayırıp 10 numaralı formayı Belhanda'ya veren Dursun Özbek'e Hollandalı efsaneden büyük bir transfer kıyağı geldi. Dün gece Mertens ve Torreira'yı İstanbul'a getiren Galatasaraylı yöneticilerin Wesley Sneijder'den yardım aldığı ortaya çıkarken, Belçikalı oyuncu Mertens'in sözleri Sarı Kırmızılı taraftarları oldukça mutlu etti...
7.08.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sneijder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sneijder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.