Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal GOL GOL GOL GOL GOL!

Kartal GOL GOL GOL GOL GOL!

Süper Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Ankara'da SAİ Kayseri Erciyesspor'u konuk etti.

Kartal GOL GOL GOL GOL GOL!

25’te Gökhan, 33’te Ba ve 45’te Olcay’ın golleriyle devre 3-0 bitti. 48’de Drenthe enfes bir golle farkı 2’ye indirirken 70’te Edinho direğe takıldı. 77’de Mustafa ve 79’da Motta ile coşan siyah-beyazlılar, Biliç döneminde ilk kez 5 gol attı

BEŞİKTAŞ bu sezon ilk kez 5 golle kazandı. Son 3 maçta oynanan kötü futbolların ardından Kartal için bu sonuç çok önemli. Öyle ahım şahım bir Beşiktaş yoktu sahada aslında. Ama biraz coşku ve biraz da şansla fark geldi.
SAHAYA çift forvetle çıktı Kartal. Mustafa 9’da golünü attı ama öncesinde partneri Ba ofsayta yakalanmıştı. 13’te Mustafa tekrar şans yakaladı, bu kez de son vuruşu iyi yapamadı.
25’TE ise Töre’nin 30 metreden attığı şutta top Anıl’dan sekti, aşırtma oldu, kaleci Gökhan çıkaramadı: 1-0.
33’TE Olcay, son çizgide Caner’den topu çaldı, ardından düşürüldü, penaltıyı kazandırdı. Atışı kullanan Ba da yine kaçırmadı: 2-0.
36’DA ilk atağını yaptı Erciyes, Mandjeck’in kafasında top dışarı gitti. 45’te ise 3-0’ı Ba’nın süper hareketleriyle buldu Beşiktaş. Necip’in uzun pasını olağanüstü kontrol eden Ba, tekte pası verdi, Olcay da tekte vurdu, golü yaptı.
MUAZZAM FALSO
48’DE muazzam bir frikikle farkı 2’ye indirdi Erciyes. Drenthe 35 metreden öyle bir falso verdi ki; top, direğin 5 metre dışına açılıp kaleye döndü ve tam çatala gitti: 3-1.
70’TE kader anı yaşandı. Edinho vurdu, top üst direkten döndü, skor 3-2 olmadı. 73’te yakın mesafeden golü kaçıran Mustafa, 77’de ise Motta’nın ortasında ağları buldu: 4-1. Maça noktayı ise Motta koydu. Sambacı’nın 79’daki şutunda top M.Akgün’e çarptı, kaleciyi yanılttı: 5-1.
83’TE Oğulcan’la 2. kez direğe takılan Erciyes’ten alınan 3 puan Kartal’ı tekrar lider yaptı. Fark ise Beşiktaş’a çok ihtiyaç duyduğu özgüveni getirdi.

Haberin Devamı