Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor

Son dakika Kayseri Erciyesspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayseri Erciyesspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayseri Erciyesspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayseri Erciyesspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayseri erciyesspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.219 kayseri erciyesspor haberi bulunmuştur. Tüm kayseri erciyesspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barış Memiş Misli TV’ye açıkladı: Şenol Güneş göreve geldi ve git dedi
Barış Memiş Misli TV’ye açıkladı: Şenol Güneş göreve geldi ve git dedi TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19 haftada ortaya koyduğu performansla şu anda 11. sırada yer alan Sarıyerspor, devre arası hazırlık çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. İstanbul ekibinin deneyimli sol kanat oyuncusu Barış Memiş, Misli TV’nin konuğu olup sorularını yanıtladı.
9.01.2023 Futbol
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor?
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor? Ümraniyespor satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir şirketin, Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor'u satın almak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Peki, Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim?
3.06.2022 Şampiy10
Tuğberk Tanrıvermiş A Milli Takım teknik ekibine dahil oldu
Tuğberk Tanrıvermiş A Milli Takım teknik ekibine dahil oldu Spezia U19 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, A Milli Takım teknik ekibine dahil oldu.
7.11.2021 Futbol
Fatih Tekke Bursaspor'da
Fatih Tekke Bursaspor'da Mustafa Er ile yollarını ayıran Bursaspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı.
24.08.2021 TFF 1.Lig
Taylan'dan sonra Oğulcan Çağlayan'ın da belgeleri ortaya çıktı
Taylan'dan sonra Oğulcan Çağlayan'ın da belgeleri ortaya çıktı Ezurumspor galibiyetinden sonra Ali Koç'un gündeme getirdiği Oğulcan Çağlayan transferinde ortalık iyice karıştı.
16.01.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması Gençlerbirliği maçından sonra Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara cevap veren Mustafa Cengiz "Her zaman şampiyon olamayabilirsiniz. Biz şanslıydık, 3 yılda 2 şampiyonluk kolay değil. Süper Lig kolay değil" dedi.
14.01.2021 Galatasaray
Oğulcan gerçeğini açıkladı! '5 yıldır...'
Oğulcan gerçeğini açıkladı! '5 yıldır...' Kayseri Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren, Oğulcan Çağlayan transferi hakkında 'Ç.Rizepor 5 yıldır parasını ödemedi' dedi.
12.01.2021 Rizespor
Kasımpaşa'da Gerard Gohou kadro dışı kaldı
Kasımpaşa'da Gerard Gohou kadro dışı kaldı Kasımpaşa'da oynayan tecrübeli futbolcu Gerard Gohou kadro dışında kaldı.
21.12.2020 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa Fuat Çapa ile anlaştı
Kasımpaşa Fuat Çapa ile anlaştı Süper Lig ekibi Kasımpaşa, teknik direktör Fuat Çapa ile anlaştığını duyurdu.
28.11.2020 Kasımpaşa Spor
Süper Lig ekibinde transfer şoku! TFF'ye başvuru yapıldı!
Süper Lig ekibinde transfer şoku! TFF'ye başvuru yapıldı! Süper Lig'in önemli ekiplerinden Kasımpaşa'nın devre arası transfer döneminin son günü kadrosuna kattığı Gerard Gohou'ya evraklarının yetişmemesi nedeniyle lisans çıkartamadığı öğrenildi. Mavi-beyazlı ekibin TFF'den ek süre istediği bildirildi.
2.02.2020 Süper Lig
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?)
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?) Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Çağdaş Atan sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Atan yaptığı paylaşımda, "Sergen Hocanın bu transferi gerçekleşir gerçekleşmez ama ben artık 40 yaşında bir teknik adamım 26 yaşımda futbolcuyken yaptığım bir hata bir daha önüme çıksın istemem" dedi. Çağdaş Altan’ın attığı bu tweet sonrası, ‘’Çağdaş Atan ne dedi?’’ sorusuna cevap aramaya başladı. İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Kasımpaşa, Gerard Gohou transferini açıkladı!
Kasımpaşa, Gerard Gohou transferini açıkladı! Kasımpaşa, 31 yaşındaki forvet oyuncusu Gerard Gohou ile 2 yılı opsiyonlu 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
20.01.2020 Futbol
Sivasspor, Yasin Öztekin'le imzaladı
Sivasspor, Yasin Öztekin'le imzaladı Demir Grup Sivasspor, Göztepe'den ayrılan Yasin Öztekin'le 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
13.01.2020 Sivas Spor
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 25 gole ulaşan Portekizli Marco Filipe Lopes Paixao, lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçirdi.
28.04.2019 TFF 1.Lig
Göztepe'den Serdar Gürler ve Deniz Türüç hamlesi!
Göztepe'den Serdar Gürler ve Deniz Türüç hamlesi! Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı öncesi Antalya Belek'te kampa giren Göztepe, Serdar Gürler ve Deniz Türüç'ü kadrosuna katmak için harekete geçti.
7.01.2019 Göztepe
Altay, 3 transferi birden açıkladı!
Altay, 3 transferi birden açıkladı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, Andreas Tatos, Merter Yüce ve Oğuz Han Aynaoğlu ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
3.01.2019 TFF 1.Lig
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Yasin Öztekin, resmen Göztepe'de!
Yasin Öztekin, resmen Göztepe'de! Göztepe Kulübü, Galatasaray'dan ayrılan Yasin Öztekin ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
24.07.2018 Futbol
İşte Yasin Öztekin'in yeni adresi
İşte Yasin Öztekin'in yeni adresi Göztepe, Yasin Öztekin ve Celso Borges'le anlaşmaya vardı. Yasin Öztekin, İzmir'de sağlık kontrolünden geçiyor.
24.07.2018 Göztepe
Son Timsah Yasin Öztekin
Son Timsah Yasin Öztekin Bursaspor, G.Saray ile yollarını ayıran deneyimli oyuncu ile anlaşmaya vardı.
22.07.2018 Futbol
Gençlerbirliği'nde transfer
Gençlerbirliği'nde transfer Başkent temsilcisi, Spartak Trnava ile kontratı sona eren Yasin Pehlivan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı
2.07.2018 TFF 1.Lig
Yasin Öztekin'den Beşiktaş açıklaması! 'Karşılıklı...'
Yasin Öztekin'den Beşiktaş açıklaması! 'Karşılıklı...' Galatasaray'a 2014 yaz transfer döneminde Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Yasin Öztekin'in sözleşmesi bu ay sonunda bitiyor.
20.06.2018 Galatasaray
Samsunspor, Ali Reşat Çağan ile anlaştı
Samsunspor, Ali Reşat Çağan ile anlaştı TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, sportif direktörlük görevi için Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor gibi takımlarda görev yapan Ali Reşat Çağan ile 2 yıllığına anlaştı.
11.06.2018 Futbol
Bülent Korkmaz resmen Antalyaspor'da
Bülent Korkmaz resmen Antalyaspor'da Süper Lig ekibi Antalyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz'la anlaşmaya vardı.
9.06.2018 Antalyaspor
CANLI! TM Akhisarspor - Fenerbahçe
CANLI! TM Akhisarspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe Diyarbakır'da Akhisarspor ile karşılaşıyor.

Benzer Haber Etiketleri

Kayseri Erciyesspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayseri erciyesspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.