Canlı Skor

Canlı Skor

Son dakika canlı skor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı skor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı skor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Skor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı skor gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 canlı skor haberi bulunmuştur. Tüm canlı skor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti)
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti) Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik maçta takımlar 1-1 kalarak puanı paylaştı.
25.12.2022 Beşiktaş
Türkiye’nin yerli ve milli uygulamaları tek adreste
Türkiye’nin yerli ve milli uygulamaları tek adreste Turkcell’in milli ve yerli uygulamalarına artık tek bir adresten erişilebiliyor. Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen BiP, fizy, lifebox, Dergilik, TV+, Yaani, Upcall ve Paycell gibi benzersiz 19 uygulama www.turkiyeninuygulamalari.com’da. Bu sayede kullanıcılar bilgi servislerinden müzik uygulamasına, bulut depolamadan bilgi ve eğlence platformuna kadar günlük hayatta ihtiyaç duydukları tüm uygulamaları bir arada buluyor.
21.12.2018 Bilim ve Teknoloji
MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir
MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında lider Medipol Başakşehir, Afyonkarahisar'da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.
10.12.2018 Başakşehir
Galatasaray - Atiker Konyaspor
Galatasaray - Atiker Konyaspor Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.
23.11.2018 Galatasaray
Türkiye - İsveç
Türkiye - İsveç Ay-yıldızlı ekip, UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç'i Konya'da ağırlıyor.
17.11.2018 Futbol
Sivas'da sessiz gece!
Sivas'da sessiz gece! Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor, sahasında Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.
5.11.2018 Konya Spor
Trabzonspor, sonunu getiremedi! Goller...
Trabzonspor, sonunu getiremedi! Goller... Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta maçında evinde Bursaspor'u konuk eden Trabzonspor, son dakikalarda yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
4.11.2018 Trabzonspor
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?..
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?.. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Ligde topladığı 19 puanla 3. sırada yer alan ev sahibi Galatasaray, son iki haftadır galip gelemiyor. Bursaspor ile berabere kalan, 10. haftada ise Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-0 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişata Fenerbahçe karşısında son vermek istiyor. Konuk Fenerbahçe ise tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor... Phillip Cocu yönetiminde ligde çıktığı 10 maçta 9 puan toplayabilen Kanarya, 15. sırada yer alıyor. Ligde 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen sarı-lacivertli ekip, Galatasaray karşısında galip gelip galibiyet özlemine son vermek istiyor. Peki bu dev maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Futbolseverler bu soruların cevabını merak ediyor. Galatasaray-Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm merak edilenleri haberimizden bulabilirsiniz...
2.11.2018 Galatasaray
Akhisarspor paramparça! 6 gol, 1 penaltı...
Akhisarspor paramparça! 6 gol, 1 penaltı... Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki 3. maçında deplasmanda İspanya ekibi Sevilla'ya 6-0 mağlup oldu.
25.10.2018 Futbol
Ankaragücü - Antalyaspor
Ankaragücü - Antalyaspor Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Ankaragücü sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.
1.10.2018 Antalyaspor
Kasımpaşa - Ankaragücü
Kasımpaşa - Ankaragücü Lacivert-beyazlı takım, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. 9 puanla 2. sırada yer alan Kasımpaşa, maçı beraberlik veya galibiyetle bitirmesi durumunda liderliği G.Saray'dan alacak. Maçın 10. dakikasında Ankaragücü'nde El Kabir penaltı atışından yararlanamadı. 13'te Diagne Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi.
2.09.2018 Kasımpaşa Spor
Medipol Başakşehir - Akhisarspor
Medipol Başakşehir - Akhisarspor Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, Avrupa'da ve ligde aldığı yenilgileri bu maçta elde edeceği 3 puanla unutturmak istiyor.
27.08.2018 Futbol
Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa
Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.
26.08.2018 Kasımpaşa Spor
Fenerbahçe - Cagliari
Fenerbahçe - Cagliari Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica ile oynayacağı maç öncesinde son hazırlık mücadelesini, İtalya temsilcisi Cagliari ile yapıyor.
1.08.2018 Fenerbahçe
Altınordu - Fenerbahçe
Altınordu - Fenerbahçe Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile İzmir'de hazırlık maçında karşılaşıyor.
27.07.2018 Fenerbahçe
Sakaryaspor - Galatasaray
Sakaryaspor - Galatasaray G.SARAY ile TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Sakaryaspor, 11 yıllık ara sonrasında hazırlık maçında karşı karşıya geliyor...
25.07.2018 Galatasaray
Galatasaray - PSV Eindhoven
Galatasaray - PSV Eindhoven İsviçre'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Hollanda ekibi PSV ile hazırlık maçında karşılaşıyor.
18.07.2018 Galatasaray
Beşiktaş - Sivasspor
Beşiktaş - Sivasspor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.
19.05.2018 Beşiktaş
Beşiktaş - Kayserispor
Beşiktaş - Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kayserispor'u ağırlıyor.
7.05.2018 Beşiktaş
Roma kazandı, Liverpool turladı!
Roma kazandı, Liverpool turladı! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Cengiz Ünderli Roma'ya, rövanşta 4-2 mağlup olan Liverpool, ilk maçta aldığı 5-2'lik galibiyetle adını finale yazdırdı. İngilizlerin finaldeki rakibi Bayern Münih'i eleyen Real Madrid.
2.05.2018 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe - Antalyaspor
Fenerbahçe - Antalyaspor Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor.
23.04.2018 Fenerbahçe
Osmanlıspor - Trabzonspor
Osmanlıspor - Trabzonspor Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Osmanlıspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor.
16.04.2018 Trabzonspor
Gençlerbirliği - Galatasaray
Gençlerbirliği - Galatasaray Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşıyor.
9.04.2018 Galatasaray
Bayern, İspanya'da avantajı kaptı!
Bayern, İspanya'da avantajı kaptı! Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih, deplasmanda Sevilla'yı 2-1 yendi
3.04.2018 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Skor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı skor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.