Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Başkanımız TFF'yi aradı'

'Başkanımız TFF'yi aradı'

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Galatasaray ile oynayacakları derbi mücadelesinin ertelenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

'Başkanımız TFF'yi aradı'

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Galatasraay ile oynayacakları maçın terör saldırısı riskinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından kişisel Twitter hesabından ertelenmeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Maçın ertelenme kararının verilmesinden önce Aziz Yıldırım’ın TFF yetkilileri ve valiyle bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Ekşioğlu,” Başkanımız tarafından TFF başkanı aranarak maçın oynanmamasının daha uygun olacağı belirtilmiştir. Bunun üzerine TFF başkanı gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi ve geri dönerek valiliğin de aynı görüşte olduğunu bildirdi. Maç terörden dolayı seyircisiz olarak açıklandığından bunun oynanmaması ülke menfaatinin bizim menfaatimizden üstün olduğunu düşündüğümüzden seyircisiz oynama her nekadar bizim lehimize görünse de Fair play için oynanmamasının daha doğru olacağı kanaati ile tehir olmasını istedik. Ülkemiz için hayırlısı olsun” açıklamalarında bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanması beklenen derbi mücadelesinin güvenlik önlemlerinden dolayı önce seyircisiz oynanmasına daha sonra da ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmişti.

Haberin Devamı

(SPORCOPE)