İlhan Ekşioğlu

İlhan Ekşioğlu

Son dakika ilhan ekşioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhan ekşioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhan ekşioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Ekşioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan ekşioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 ilhan ekşioğlu haberi bulunmuştur. Tüm ilhan ekşioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım kendi aday olmayacak ama Asbaşkanını Ali Koç'un karşısına çıkaracak
Aziz Yıldırım kendi aday olmayacak ama Asbaşkanını Ali Koç'un karşısına çıkaracak Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş'a 4-2 kaybederek Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in iddiasına göre Uğur Dündar'a istifa ediyorum diyen Ali Koç'un görevi bırakacağı belirtilirken, Aziz Yıldırım'ın aday olmayacağı fakat yol arkadaşını Koç'un karşısına çıkaracağı bildirildi.
6.04.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası!
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası! Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle rekor bir tazminat davası açtı.
11.03.2022 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...'
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...' Dün Yargıtay 5. Ceza Dairesinden beraatleri onanan Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarından flaş bir açıklama geldi.
28.12.2021 Fenerbahçe
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu '3 Temmuz davasıyla' ilgili bir açıklama yayımladı.
27.12.2021 Fenerbahçe
Sosyal medyada gündem olan buluşma! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman...
Sosyal medyada gündem olan buluşma! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım'ın 69. yaş gününde yemekte buluşan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
2.11.2021 Fenerbahçe
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza Şike kumpas davasından sonra çok önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım "Kumpas olduğunu kanıtlayan yüce Türk adaleti tarihi bir karar almıştır" ifadelerine yer verdi. Ayrıca Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4.06.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece...
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kendi döneminde beraber çalıştığı yöneticiler Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat bir araya geldi.
5.03.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın seçim kozu o isim!
Aziz Yıldırım'ın seçim kozu o isim! Aziz Yıldırım, eski yönetici arkadaşı Nihat Özdemir’in kızı Ebru Özdemir’i yönetime almak için girişimlerini hızlandırdı. Yıldırım, iş dünyasının başarılı ismine önemli bir görev verecek.
2.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor!
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şu anki yönetimden Ozan Balaban, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Selim Kosif ile yoluna devam edecek. Başkan, kardeşi Ali Yıldırım ile ilgili net bir karar vermiş değil. Üyeler tarafından tepki gören Mahmut Uslu ile yollar ayrılacak.
13.04.2018 Fenerbahçe
"Çifte kupa neden olmasın"
"Çifte kupa neden olmasın" Fenerbahçe kaptanı Volkan, dünkü takım yemeğinde arkadaşlarına güven ve moral aşıladı.
31.03.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe idmanında taraftar morali
Fenerbahçe idmanında taraftar morali Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 26. haftasında yarın Galatasaray ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
16.03.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbiye hazır
Fenerbahçe derbiye hazır Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
24.02.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın zafer planı belli oldu! Yeni isimler....
Aziz Yıldırım'ın zafer planı belli oldu! Yeni isimler.... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım haziran ayında yapılacak seçimde net olarak stratejisini belirledi.
8.02.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım 2 isim dışında bütün kadroyu değiştiriyor
Aziz Yıldırım 2 isim dışında bütün kadroyu değiştiriyor Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Ali Koç karşısında zafer elde etmek için kulübe mali destek sağlayacak isimleri yeni yönetimine almayı planlıyor. Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu dışında bütün yönetimini değiştirecek.
7.02.2018 Fenerbahçe
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına hazır
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına hazır Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında yarın sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
2.12.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor maçında kaybedilen 2 puandan sonra istifa sinyali veren Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin iki gün izinden sonra yaptığı ilk çalışmada takımın başında antrenmana çıktı.
7.11.2017 Fenerbahçe
Yıldırım'dan derbi öncesi ziyaret
Yıldırım'dan derbi öncesi ziyaret Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.
22.09.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe, Trabzonspor maçına hazır
F.Bahçe, Trabzonspor maçına hazır Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
19.08.2017 Fenerbahçe
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Rahat ol Volkan
Rahat ol Volkan Ali Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu, “Yeni sözleşme yapılmayacak” denilen kaptanı bu sözlerle rahatlattı: “Seneye de bizimlesin”
9.04.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe "kupa"ya sarıldı
Fenerbahçe "kupa"ya sarıldı Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile 2 mart Perşembe günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Ekşioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan ekşioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.