Şekip Mosturoğlu

Şekip Mosturoğlu

Son dakika Şekip Mosturoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şekip Mosturoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şekip Mosturoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şekip Mosturoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şekip mosturoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 708 şekip mosturoğlu haberi bulunmuştur. Tüm şekip mosturoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'deki Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. Yapılan oylama sonucu Şekip Mosturoğlu rakipleri Sevil Becan ve Nihat Tokat'ı geride bırakarak divan kurulu başkanlığına seçildi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç 'ligden çekiliriz' dedi! Hepsi bir araya gelip resti çekti: Aklınızdan çıkartın
Ali Koç 'ligden çekiliriz' dedi! Hepsi bir araya gelip resti çekti: Aklınızdan çıkartın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski yöneticileri ‘ligden çekilme’ ile ilgili düşüncelerini Ali Koç’un verdiği iftarda anlattı. Vefa Küçük, “Toplantıda müşterek nokta; takımı ligden çekmeyelim’ oldu” derken, Şekip Mosturoğlu, temkinli davranmaları gerektiğini belirtip, “Örneğin her maça siyah formayla çıkalım” önerisinde bulundu. İşte haberin detayları...
29.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek "Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat edildi
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat edildi Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ameliyat edildiği açıklandı.
30.03.2022 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası!
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası! Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle rekor bir tazminat davası açtı.
11.03.2022 Fenerbahçe
Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Koç... Biz de F.Bahçeliyiz dedi ve Aziz Yıldırım...
Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Koç... Biz de F.Bahçeliyiz dedi ve Aziz Yıldırım... Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu sarı lacivertli kulübün gündemi, başkan adayları ve Aziz Yıldırım hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Mosturoğlu'nun dikkat çeken ifadeleri...
7.02.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Aziz Yıldırım önce hastaneye kaldırıldı sonra taburcu oldu
SON DAKİKA! Aziz Yıldırım önce hastaneye kaldırıldı sonra taburcu oldu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu hastaneye kaldırıldı.. Yıldırım'ın basın danışmanı Necati Mete "Dün itibariyle de testi negatif çıktı ve hastaneden ayrıldı." ifadelerini kullandı.
7.01.2022 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...'
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...' Dün Yargıtay 5. Ceza Dairesinden beraatleri onanan Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarından flaş bir açıklama geldi.
28.12.2021 Fenerbahçe
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu '3 Temmuz davasıyla' ilgili bir açıklama yayımladı.
27.12.2021 Fenerbahçe
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza Şike kumpas davasından sonra çok önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım "Kumpas olduğunu kanıtlayan yüce Türk adaleti tarihi bir karar almıştır" ifadelerine yer verdi. Ayrıca Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4.06.2021 Fenerbahçe
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden babası Utku Onan, son yolcuğuna uğurlandı.
19.02.2019 Basketbol
Volkan Demirel ve Aziz Yıldırım'dan Koray Şener hamlesi!
Volkan Demirel ve Aziz Yıldırım'dan Koray Şener hamlesi! Galatasaray derbisi öncesi hayatını kaybeden Fenerbahçeli taraftar Koray Şener'in acısını Volkan Demirel'in yanı sıra eski başkan Aziz Yıldırım da paylaştı.
8.11.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Yargıtay imamı" olduğu iddia edilen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de arasında bulunduğu 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenecek.
25.10.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi kongre!
Fenerbahçe'de tarihi kongre! Fenerbahçe'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dün başlayan tarihi kongrede, bugün oy kullanma işlemleri gerçekleştirilecek ve yeni başkan belli olacak.
3.06.2018 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü isim Fenerbahçe için geliyor!
Dünyaca ünlü isim Fenerbahçe için geliyor! Şekip Mosturoğlu, Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi'nin liderinin 18 Ağustos'ta İstanbul'a geleceğini açıkladı. Bu isim Belçika futboluna yön veren 58 yaşındaki Chris van Puyvelde.
26.05.2018 Fenerbahçe
"Yeni bir spor kanalı kurulacak"
"Yeni bir spor kanalı kurulacak" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensupları ile bir araya geldi.
25.05.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe camiası iftarda buluştu
Fenerbahçe camiası iftarda buluştu Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu, üyelere iftar yemeği verdi.
22.05.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şekip Mosturoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şekip mosturoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.