Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme

Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme

Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu'nun divan başkanı olmasıyla sonuçlanan Seçimli Yüksek Divan Kurulu'na katılan Aziz Yıldırım, Haziran ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesi sürpriz bir hamle yapabilir.

Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme

Fenerbahçe'de gözler Haziran ayında yapılacak seçimli olağan genel kurula çevrildi. Fenerbahçe'de 27 Nisan Cumartesi günü Şekip Mosturoğlu'nun divan kurulu başkanı olmasıyla sonuçlanan Seçimli Yüksek Divan Kurulu'na katılan Aziz Yıldırım, Haziran ayındaki seçim öncesi sürpriz bir hamle yapabilir.

ALİ KOÇ KARARINI VERECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıklamıştı. Ali Koç, Trabzonspor maçında yaşananların ardından Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçı öncesi ise aday olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Ali Koç, "Biliyorsunuz ‘Olağanüstü bir şey olmadığı takdirde’ demiştim. Olağanüstü bir şey olup olmadığını ki bana göre şu an olmadı ama oraya doğru gidiyor. Yönetici arkadaşlarım bu kararın tekrar gözden geçirilmesi için baskı yapıyorlar, haklı gerekçelerle. Bayramdan sonra bir değerlendireceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kısa süre içinde Haziran ayında yapılacak genel kurulda aday olup olmayacağını açıklayacak.

Haberin Devamı