Gazete Vatan Logo

'Yargı'dan 3. sezon müjdesi! Senaristi duyurdu

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı'dan izleyicilere müjdeli haber geldi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın; üçüncü sezonuyla da seyirciyle buluşacağı açıklandı. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, müjdeyi Twitter hesabından verdi.

'Yargı'dan 3. sezon müjdesi! Senaristi duyurdu

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’, yeni sezonda da ekranda olacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü paylaştığı proje, önümüzdeki yıl üçüncü sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Yapımın senaristi Sema Ergenekon, Twitter’dan, “Üçüncü sezon” diye yazarak, müjdeyi verdi. Yazarın attığı tweet, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

'Yargı', önceki akşam yayınlanan yeni bölümüyle de seyirciyi ekrana kilitleyerek, zirvede yer aldı. Yapım, AB’de 6.78 reyting ve 18.97 izlenme payı, 20+ABC1’de 6.71 reyting ve 16.87 izlenme payı elde ederek, pazar akşamının birincisi oldu. Dizi, ayrıca Twitter’da ‘#Yargı’, ‘#Ilgaz’, ‘#Ceylin’ ve ‘#Eren’ etiketleriyle de gece boyu listelerden inmedi.

Turgut Ali'nin Ilgaz'ı vurmasıyla Ceylin'in yıkıldığı aksiyon dolu bölümün ardından, dizinin 7 Mayıs Pazar günü izleyiciyle buluşacak olan sezon finalinin fragmanı da yayınlanarak; seyirciye duygusal anlar yaşattı.

 

"BIRAKTIN MI BENİ GERÇEKTEN?"

Başında 'Herşey Seninle Güzel' şarkısı eşliğinde Ilgaz ile Ceylin’i gelin ve damat olarak gördüğümüz tanıtımda Çınar, parmaklıklar ardındaki Ceylin’e, Ilgaz’ın defnedileceğini haber veriyor. Ceylin’in ‘‘Bıraktın mı beni gerçekten?’’ sözleri; izleyenleri derinden etkiliyor.

Haberin Devamı