3. Sezon

3. Sezon

Son dakika 3. sezon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. sezon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. sezon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Sezon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. sezon gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.250 3. sezon haberi bulunmuştur. Tüm 3. sezon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon TRT'de ve Tabii platformunda yayınlanacak. Türk takımlarının maçları şifresiz olarak yayınlanacak.
25.01.2024 Diğer Sporlar
Fatih Terim'den bir transfer daha! Vitor Hugo resmen Panathinaikos'ta
Fatih Terim'den bir transfer daha! Vitor Hugo resmen Panathinaikos'ta Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Bahia'dan Vitor Hugo'yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
23.01.2024 Galatasaray
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı Adana Demirspor'da performansıyla parlayan milli oyuncu Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi. Yusuf'un transferi ise şarta bağladı.
23.01.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu Süper Lig ekibi Başakşehir, ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giyen Josef de Souza'yı renklerine bağladı.
1.01.2024 Başakşehir
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı? Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Siyah-beyazlı camiada Genesi ve Sergen Yalçın'ın isimleri yüksek sesle dile getiriliyor.
27.12.2023 Beşiktaş
Josef de Souza yeniden Türkiye'de! Süper Lig devine imza atıyor
Josef de Souza yeniden Türkiye'de! Süper Lig devine imza atıyor Ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.
26.12.2023 Beşiktaş
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
29.09.2023 İddaa
Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu
Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu Beşiktaş, stadyum isim ve reklam hakları için Tüpraş ile 3 yıllığına anlaşıldığını açıkladı.
25.09.2023 Beşiktaş
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
20.09.2023 İddaa
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var?
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var? Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 3. sezonu için seyirci ekran başına geçti. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Gökberk Demirci'nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler yer aldı. Sıkı takipçiler diziye katılan yeni isimleri araştırmaya başladı. İşte Kanal D Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncu kadrosu...
19.09.2023 Televizyon
Yargı bu akşam var mı? 17 Eylül Yargı yeni sezon başlayacak mı? Yargı 3. sezon tarihi ne zaman?
Yargı bu akşam var mı? 17 Eylül Yargı yeni sezon başlayacak mı? Yargı 3. sezon tarihi ne zaman? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül Pazar akşamı seyircisiyle buluşması beklenen efsane dizi Yargı 3. sezonu merakla bekleniyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat'ın yer aldığı Yargı tüm dünyada ilgi gören bir hikayeyi ekrana taşıyor. Peki Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak?
17.09.2023 Televizyon
Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı
Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı Gökhan İnler Beşiktaş'la 1 yıllığına anlaştı. Sezon sonunda futbolu bırakacak. Beşiktaş - Napoli maçıyla jübile yapacak. Deneyimli isim gelecek sezon Beşiktaş Sportif Direktörü olarak görev yapacak.
11.09.2023 Beşiktaş
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var Yargı 3. sezon tarihi belli oldu. Senarist Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Eylül ayında ekrana geleceklerini müjdelemişti. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı yeni sezonu hangi gün başlıyor? İşte Yargı dizisinin yeni sezon sürprizi...
29.08.2023 Televizyon
Yargı 3. sezon ne zaman başlıyor? Yargı yeni sezon oyuncuları kimler? Sezon tarihi verildi!
Yargı 3. sezon ne zaman başlıyor? Yargı yeni sezon oyuncuları kimler? Sezon tarihi verildi! Kanal D'nin dünyaca ünlü dizisi Yargı 3. sezon için hazırlıklar tamamlandı. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Şükran Ovalı gibi yıldızların başrolünde olduğu dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. İzleyiciler, sezon finalinde Ilgaz'ın ölüm haberiyle sarsılmış ve yeni sezonu beklemeye başlamıştı. Konusuyla Latin Amerika'da bile zirveye oynayan Yargı yeni sezon tarihi de kesinleşti. Peki Yargı yeni sezon oyuncuları değişti mi, kimler var?
13.08.2023 Televizyon
Galatasaray Kerem Demirbay'ı KAP'a bildirdi
Galatasaray Kerem Demirbay'ı KAP'a bildirdi Galatasaray tecrübeli orta saha Kerem Demirbay'ın transferini 3 milyon 700 bin euro bitirdiğini KAP'a bildiridi.
3.08.2023 Galatasaray
80 milyon euro'ya transfer olmuştu Beşiktaş'a geliyor
80 milyon euro'ya transfer olmuştu Beşiktaş'a geliyor 2019'da tam 80 milyon euro karşılığında Lille'den Arsenal'e transfer olan Nicolas Pepe Beşiktaş'a sıcak bakıyor.
3.08.2023 Beşiktaş
Galatasaray, kaleci Günay Güvenç'i transfer etti! İşte maliyeti
Galatasaray, kaleci Günay Güvenç'i transfer etti! İşte maliyeti Galatasaray, Gaziantep FK forması giyen kaleci Günay Güvenç'i transfer etti.
1.08.2023 Galatasaray
Kylie Jenner'dan ilişki itirafı geldi!
Kylie Jenner'dan ilişki itirafı geldi! Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. Sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı yönündeki söylentilere de açıklık getirdi.
30.07.2023 Magazin
Galatasaray, Zaha'nın maliyetini açıkladı
Galatasaray, Zaha'nın maliyetini açıkladı Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli golcü oyuncu Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
24.07.2023 Galatasaray
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

3. Sezon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. sezon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.