Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için gün sayıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Fenomen dizinin takipçileri yeni sezonla ilgili ipuçlarını araştırırken yeni oyuncu kadrosu ve yayın tarihi de merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!

Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciden büyük ilgi gören ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Yeni sezon için gün sayan Arka Sokaklar’ın yayınlanacağı tarih merak ediliyor. Bilindiği üzere Arka Sokaklar’a yaz arasında pek çok yeni isim dahil olmuştu. Fenomen dizinin sıkı takipçileri yeni sezon ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞIYOR?

Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Dizinin çekimleri başlarken yeni sezon tarihi de takipçileri tarafından merak ediliyordu. 17.sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan Arka Sokakların eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor.

ARKA SOKAKLAR’A KATILAN YENİ OYUNCULAR KİM?

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna beş yeni isim katıldı.

Haberin Devamı

Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dizinin 17’nci sezonuyla ekrana gelecek.

Cansın Çekili, Komiser Ayşe Arıcan karakterine, Batuhan Ekşi Komiser Yavuz Aslan karakterine Sebahat Kumaş ise Komiser Yardımcısı Nurcan karakterine hayat verecek. Ayrıca, Cem Uçan Kadem, Nuray Hüseynova ise Amina karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.