Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları! Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için gün sayıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Fenomen dizinin takipçileri yeni sezonla ilgili ipuçlarını araştırırken yeni oyuncu kadrosu ve yayın tarihi de merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
28.08.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 579.Bölüm Fragmanı! Arka Sokaklar’a üç yeni isim!
Arka Sokaklar 579.Bölüm Fragmanı! Arka Sokaklar’a üç yeni isim! Kanal D’nin, yapımını Erler Film yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizisi Arka Sokaklar’a üç yeni isim daha katıldı.
25.02.2021 Televizyon