Gazete Vatan Logo
Magazin Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi!

Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi!

Konserlerine hız kesmeden devam eden Serdar Ortaç, senfonik konserle bir ilke imza attı. Ünlü popçu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ünlü orkestra Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde şarkılarını ilk kez seslendirdi.

Serdar Ortaç şarkılarıyla senfoni gecesi!

100 kişilik dev senfoni orkestrası ile göz dolduran Serdar Ortaç, hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu. ‘Mesafe’ şarkısıyla konsere başlayan Ortaç; ‘Karabiberim’, ‘Ben Adam Olmam’ ile müzikseverleri 90’lı yıllara götürdü, ‘Bilsem Ki’, ‘Sana Değmez’ parçalarıyla da duygu dolu anlar yaşattı. Serdar Ortaç, hit parçalarına yer verdiği geniş repertuvarına eşlik eden Night Flight Symphony Orchestra & Choir ile dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşattı.

“BENİM İÇİN SÜRPRİZ VE HEYECAN VERİCİ”

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Serdar Ortaç, mutluluğunu ve heyecanını paylaştı. Ünlü popçu, “Bu gece çok farklı olacak. Çünkü ilk kez böyle bir şey deniyoruz. Kendi ekibimle sadece dokuz kişiyken şimdi bu kadar kalabalık bir ekiple kendi şarkılarımı senfoni orkestrasıyla dinlemek değişik olacak. Benim için de sürpriz ve heyecan verici" ifadelerini kullandı.