Gazete Vatan Logo
Magazin Mutlu Ol Yeter fenomen oldu! 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İzle

Mutlu Ol Yeter fenomen oldu! 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İzle

Ekranların güldüren yüzlerinden biri olan Ali Atay, Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Mutlu Ol Yeter 4.bölümü ile yine çok güldürdü. İşte ekranların yeni fenomeni olmaya aday Mutlu Ol Yeter'in 4.bölüm özeti ve tüm detaylar..

Mutlu Ol Yeter 4.Bölüm Özeti

Yiğit, başının belada olduğunun farkında olsa da ifadesinde geri adım atmaz. Sibel yaşadıklarının şokuyla Emir’in kapısına dayanır. Ancak konuşma bir anda Kübra’yla ikisi arasında hesaplaşmaya döner. Sibel bir yandan içine düştüğü dünyadan hayıflanırken bir yandan da Yiğit için endişelidir. Emir, Kübra’ya olan davranışlarıyla genç kızı biraz da olsa etkilemeyi başarır. Verilen ifadeler doğrultusunda Yiğit serbest kalınca, Emir operasyonunda yeniden başa döner. übra hayatına Emir’le devam etme kararı alır. Emir de sonunda Kübra’nın tercihinden emindir artık. Kübra’nın kendisi ile beraber gideceğini sanan Yiğit ise aldığı cevaba hazır değildir.

Eve dönen Yiğit’le yakınlık kurmaya çalışan Sibel, bir türlü karşılık alamaz. Ağabeyin talimatıyla kısa bir süre ortalıkta görünmeyecek olan Yiğit, balayı yalanıyla Sibel’le İstanbul dışına çıkarlar. Ancak bu tatil Sibel’in umduğu gibi gitmez. Elif’in ateşlenip hastaneye kaldırıldığını öğrenen Yiğit, hemen kızının yanına gider. Hastanede Kübra tarafından kendi kızına amca muamelesi görmek Yiğit’i çileden çıkartır. Herkes polise Selim’in konuştuğunu düşünse de, olayın arkasında bambaşka bir ismin olduğu ortaya çıkar. Ancak yaptığının cezasını kesmek için Selim’le yüzleşen Yiğit’in henüz bundan haberi yoktur..

Haberin Devamı

MUTLU OL YETER SON BÖLÜMÜ TIKLA İZLE