Öner Erkan

Öner Erkan

Son dakika Öner Erkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öner Erkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öner Erkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öner Erkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öner erkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 öner erkan haberi bulunmuştur. Tüm öner erkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler!
Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler! Uysallar dizisi seyirciyle buluştu. Dijital platform dizisi olan Onur Saylak'ın yönettiği, Hakan Günday`ın senaryosunu kaleme aldığı Uysallar dizisi orta yaş bunalımına giren bir mimarın gizli bir punk hayatı yaşamaya başlamasını anlatıyor. Peki, Punk nedir? Uysallar dizisine konu olan Punk hayatı ve Punk kültürü ile ilgili merak edilenler...
4.04.2022 Televizyon
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 99. bölüm ile ekranlara gelecek olan Çukur'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz Yamaç’tan bunun sorumlularını isteyecek. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. Bölümünde neler olacak? İşte Çukur 99. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi...
19.10.2020 Gündem
Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Çukur 85. Bölüm izle!
Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Çukur 85. Bölüm izle! Çukur 85. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 85. son bölümünde Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşer. İkili Yamaç ile ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam eder. Çağatay’ın yaptığı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakır. Öte yandan Vartolu ve Yamaç karşı karşıya gelir. Peki, Çukur 86. Bölüm ilk sahne yayınlandı mı? Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.01.2020 Gündem
Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne
Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne Çukur 84. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 84. son bölümünde Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne başka bir Koçovalı’yla görüşüyor. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap ise herkesi şaşırtıyor. Yamaç ise hız kesmeden hamlelerine devam etti. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 85. Bölüm fragmanı yayımlandı mı?
21.01.2020 Gündem
Çukur bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çukur bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Show Tv’nin Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan fenomen dizi Çukur’un, yeni bölüm ne zaman, hangi gün? sorusu da diziyi izlemek isteyen fakat yeni bölümü göremeyen kişiler tarafından merak ediliyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Necip Memili gibi isimlerin paylaştığı dizi her bölümüyle aksiyonu evlere taşıyor. Peki, Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı…
5.01.2020 Gündem
Öner Erkan uyku bandıyla geziyor!
Öner Erkan uyku bandıyla geziyor! “Çukur” dizisinin oyuncularından Öner Erkan, önceki gece Bebek’teki Lucca adlı mekandan kız arkadaşıyla beraber çıkarken objektife yansıdı.
19.12.2019 Magazin
Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? | Cumali ölüyor mu?
Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? | Cumali ölüyor mu? Çukur son sahnesiyle izleyicileri ekrana kilitledi. Cumali Koçovalı’nın vurulması akıllara Kemal’den sonra Cumali de mi ölecek sorularını getirdi. Peki, Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?
17.12.2019 Gündem
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle Çukur dizisinin 12. Bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in diziye deva edip etmeyeceği merak edilirken, Çukur hayranları Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
11.12.2019 Gündem
Öner Erkan'ın panik gecesi!
Öner Erkan'ın panik gecesi! Oyuncu Öner Erkan önceki gece Etiler’de iki kız arkadaşıyla objektiflere yakalandı.
29.12.2018 Magazin
İrem Sak kimdir?
İrem Sak kimdir? İrem Sak güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla gündemde sıkça konuşulan isimlerden biri... İrem Sak'ın Instagram'da takipçisiyle girdiği polemik oldukça dikkat çekti. İşte İrem Sak hakkında merak edilen bilgiler...
20.11.2018 Gündem
Öner Erkan sevgilisiyle görüntülendi
Öner Erkan sevgilisiyle görüntülendi 'Çukur' dizisinde 'Selim' karakterine can veren Öner Erkan, sevgilisiyle beraber Akmerkez'deydi.
3.11.2018 Magazin
Kubilay Aka kimdir?
Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile gündemde çok fazla konuşuluyor. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Miray Daner ile romantik paylaşımları da dikkat çekiyor. İşte Kubilay Aka'nın hayatına dair merak edilenler...
30.10.2018 Gündem
İrem Sak, düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı!
İrem Sak, düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı! Ünlü oyuncu İrem Sak, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yaptığı paylaşımla göz kamaştırdı. Sak paylaşımına, "Beni hala sevecek misin?" notunu yazdı.
6.09.2018 Magazin
Çukur'a 2 yeni transfer
Çukur'a 2 yeni transfer Çukur'un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde adeta katliam yaşanmış; Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli), Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse butün karakterler diziye veda etmişti. Dizinin yeni sezonunda rol alacak iki isim belli oldu. Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur kadrosuna katıldı
17.08.2018 Televizyon
Her şeyin ters gitmesine güleceksiniz
Her şeyin ters gitmesine güleceksiniz Sarp Apak, Öner Erkan, Defne Koldaş, Haki Biçici gibi oyuncuların yer aldığı Yoldan Çıkan Oyun, 6 Ağustos akşamı Harbiye Açıkhava’da perde diyecek. Lerzan Pamir ile yönettiği bu terslikler komedisini konuştuk
4.08.2018 Magazin
İrem Sak kimdir?
İrem Sak kimdir? İrem Sak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güldür Güldür'ün gözde oyuncularından İrem Sak, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda olmayacağını açıklamıştı. Peki İrem Sak'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.
17.07.2018 Gündem
İrem Sak kimdir? Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı?
İrem Sak kimdir? Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? İrem Sak kimdir? Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. İrem Sak'ın Instagram hesabından yaptığı Güldür Güldür'den ayrıldığı paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. İşte İrem Sak'ın merak edilen hayatı...
3.07.2018 Gündem
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar Show TV'nin fenomen dizisi Çukur herkesi şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde kimler öldü? Hangi isimler yaşıyor? Çukur'un sezon finalinde, Vartolu ve Yamaç dışında kimlerin sağ kaldığı belli olmadı. Çukur finalinde, Medet vurularak ölürken, hamile olan Sadiş kaçırıldı. İdris, Paşa ve Emmi ise köşeye sıkıştırıldıkları yerde öldü mü? Bileklerini keserek intihar eden Selim öldü mü? Çukur'dan ayrılan oyuncular kimler?
12.06.2018 Televizyon
'Çukur'da ağır unutkanlık!
'Çukur'da ağır unutkanlık! Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin son bölümünde, Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı 'Vartolu' ile Öner Erkan'ın hayat verdiği 'Selim' karakteri arasındaki diyalog dikkati çekti.
21.03.2018 Magazin
Yeni yaşa yeni sevgili
Yeni yaşa yeni sevgili Rıza Kocaoğlu önceki akşam Nişantaşı’ndaki Room and Rumours isimli mekanda doğum gününü kutladı. 39 yaşına giren oyuncu, partiden yeni aşkı Zeynep Bastık ile el ele ayrıldı.
20.03.2018 Magazin
Çukur'un kötü adamına büyük şok!
Çukur'un kötü adamına büyük şok! Çukur'un kötü karakterlerinden Selim'e hayat veren Öner Erkan, "İnsanlar önce fotoğraf çektirip sonra 'Senden nefret ediyoruz.' diyorlar." diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.
28.01.2018 Magazin
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları...
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları... Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak akşamı ekrana gelecek olan fenomen program Beyaz Show'a kimlerin konuk olacağı belli oldu. Henüz fragmanı yayınlanmamış olan Beyaz Show yarın akşam da herkese eğlenceli anlar yaşatacak.
18.01.2018 Gündem
Çukur 4. bölümde ortalık karışıyor!
Çukur 4. bölümde ortalık karışıyor! Çukur 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Çukur 4. yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Çukur yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Çukur'da bomba transfer! Usta oyuncu diziye katıldı...
Çukur'da bomba transfer! Usta oyuncu diziye katıldı... Usta oyuncu, Show TV'nin iddialı dizisi Çukur'un kadrosuna dahil oldu.
2.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Öner Erkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öner erkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.