İrem Sak Kimdir

İrem Sak Kimdir

İrem Sak (d. 9 Şubat 1986, Sivas), Türk oyuncudur. İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta doğdu. Çerkes kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan oyuncu, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı. Aynı yıl içinde Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı, fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan ve senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırdı. 2012 Altın Kelebek Ödül Töreni'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sundu. 3 yıl aranın ardından 2015'te Güldür Güldür'e döndü. 2017'de 28. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde Martı adlı dram filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldı. 2018'de Güldür Güldür'den ayrıldı. Dönerse Senindir, Ölümlü Dünya ve Düğüm Salonu filmlerinde rol alan oyuncu 2019'da Bir Aile Hikayesi adlı dram dizisinde Müjde Güneş karakterini canlandırdı. 2020'de ise Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterini canlandırmaktadır.

İrem Sak Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem sak kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 irem sak kimdir haberi bulunmuştur. Tüm irem sak kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket!
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket! Birce Akalay ile başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan ünlü oyuncu, uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.
17.04.2023 Magazin
İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın 'mesafe' sorunu! 'Her ilişkinin zorlukları var'
İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın 'mesafe' sorunu! 'Her ilişkinin zorlukları var' Bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu İrem Sak ile NBA’de Philadelphia 76ers’ta forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, önceki gün Etiler'de el ele görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, "Uzak ilişki yaşamak zor oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken yanıtlar verdi.
11.08.2022 Magazin
İrem Sak ve Furkan Korkmaz sosyal medyada aşka geldi!
İrem Sak ve Furkan Korkmaz sosyal medyada aşka geldi! Bir süredir basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşayan oyuncu İrem Sak, birlikteliğini sosyal medyaya taşıdı. Sak, erkek arkadaşının fotoğrafına kalp emojisiyle "Benim!" yorumunu yaptı. Korkmaz da sevgilisine yanıt verdi
9.08.2022 Magazin
İrem Sak'ı, havalimanına uğurlayan Furkan Korkmaz'ın Çeşme'de tatil keyfi
İrem Sak'ı, havalimanına uğurlayan Furkan Korkmaz'ın Çeşme'de tatil keyfi NBA’de Philadelphia 76ers’ta forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, kendisinden 11 yaş büyük sevgilisi İrem Sak ile tatil sezonunu İzmir Çeşme'de açmıştı. Ünlü oyuncuyu havalimanına uğurladıktan sonra tatiline kaldığı yerden devam eden 24 yaşındaki sporcu, aynı beach'te objektiflere takıldı.
11.06.2022 Magazin
İrem Sak ve Furkan Korkmaz baş başa tatile çıktı!
İrem Sak ve Furkan Korkmaz baş başa tatile çıktı! Son olarak dijital bir platformda Kuş Uçuşu dizisiyle ekranlarda olan İrem Sak'ın kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Sak ve Korkmaz, uyumlu giyim tarzları ile Çeşme'de objektiflere yansıdı. İki sevgili gün boyu plajda sohbet edip kahve içti.
9.06.2022 Magazin
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek?
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek? Track ne demek, yayında track yemek ne demek? Kuş Uçuşu Dijital platform Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümünde “Yayında track yedim” ifadesi geçince, vatandaşlar Track yemek ne demek?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
6.06.2022 Televizyon
İrem Sak bu kez itiraf etti! 'Siz de inandınız mı?'
İrem Sak bu kez itiraf etti! 'Siz de inandınız mı?' Nişantaşı City'de objektiflere takılan İrem Sak, gazetecilerin sorularını cevapladı. 35 yaşındaki oyuncu, dört ay önce birlikte görüntülenmelerine rağmen ilişkiyi yalanladığı, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını bu kez itiraf etti. İrem Sak'ın, daha önceki açıklaması hakkında "Siz de inandınız mı?" sözleri dikkat çekti. İşte detaylar...
20.01.2022 Magazin
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var...
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var... İstanbul'da Fatih İlçe Tapu Müdürlüğünde görevli iki personelin içerisinde Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç gibi 136 ünlü ismin taşınmaz mülklerini sorgulayıp yetkisiz kişilerle paylaştıkları iddia edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan raporla ortaya çıkan skandalda, ünlülerin nüfus kayıtlarının da alındığı belirlenince iki personel hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.11.2021 Gündem
İrem Sak'tan Furkan Korkmaz açıklaması!
İrem Sak'tan Furkan Korkmaz açıklaması! Ünlü oyuncu İrem Sak bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile Yeniköy'de objektiflere yakalanmıştı. Aşk dedikodularına sessiz kalan İrem Sak, sessizliğini bozdu.
16.09.2021 Magazin
İrem Sak, kendinden 11 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!
İrem Sak, kendinden 11 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez görüntülendi! Ekranların sevilen ismi İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden çift, sorulara yanıt vermezken hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.
11.09.2021 Magazin
İrem Sak yat paylaşımıyla nefes kesti!
İrem Sak yat paylaşımıyla nefes kesti! Bodrum'da tatil yapan İrem Sak, tatil pozlarına bir yenisini daha ekledi. Yatın üstünde poz veren İrem Sak takipçilerinin dikkatini çekti.
1.09.2021 Magazin
İrem Sak ilk kez açıkladı! 'Sevmediğim için hiç olmadı'
İrem Sak ilk kez açıkladı! 'Sevmediğim için hiç olmadı' Nişantaşı'nda bir ajanstan çıkarken görüntülenen oyuncu İrem Sak'ın, elektrikli scooter'a bindiği görüldü. Neden arabası olmadığı sorusuna ise ilk kez böyle yanıt verdi...
13.03.2021 Magazin
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 99. bölüm ile ekranlara gelecek olan Çukur'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz Yamaç’tan bunun sorumlularını isteyecek. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. Bölümünde neler olacak? İşte Çukur 99. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi...
19.10.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
İrem Sak: Yardım gönderin!
İrem Sak: Yardım gönderin! Oyuncu İrem Sak, Instagram hesabı üzerinden yaptığı esprili paylaşımlarla takipçilerini eğlendirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak ağzında kürdan çevirdiği anları yayınladı.
26.05.2020 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, İrem Sak’ı sildi!
Uraz Kaygılaroğlu, İrem Sak’ı sildi! Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, ‘Dönerse Senindir’ filmindeki rol arkadaşı İrem Sak’ı sosyal medya hesabından sildi. Kaygılaroğlu’nun bu hamlesi, ‘eski dostlar düşman mı oldu?’ sorusunu akıllara getirdi.
25.04.2020 Magazin
İrem Sak: Mustafa Sandal hayranıydım!
İrem Sak: Mustafa Sandal hayranıydım! Birlikte Güzel platformunun canlı yayınında sevenleriyle buluşan İrem Sak, 16 yaşındayken koyu bir Mustafa Sandal hayranı olduğunu açıkladı. Oyuncu, yayında Sandal’ın adını yazdığı günlüğünü ve halen sakladığı kasetlerini de gösterdi.
14.04.2020 Magazin
İrem Sak: Kameralar önünde ayar önemli
İrem Sak: Kameralar önünde ayar önemli İrem Sak önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncuya Tuvana Türkay’ın “Ağır Romantik” filminin galasındaki gafı soruldu.
6.03.2020 Magazin
İrem Sak makyajsız görüntülendi
İrem Sak makyajsız görüntülendi Oyuncu İrem Sak, önceki gün Akmerkez’de makyajsız haliyle görüntülendi.
23.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Sak Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem sak kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.