Gazete Vatan Logo

Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne

Çukur 84. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 84. son bölümünde Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne başka bir Koçovalı’yla görüşüyor. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap ise herkesi şaşırtıyor. Yamaç ise hız kesmeden hamlelerine devam etti. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 85. Bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur dün akşam 84. bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Necip Memili’nin paylaştığı Çukur’un son bölümünde Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam etti. Yamaç’ın yaşadığı bir kayıp onu derinden sarsarken, Çağatay’ın yaptığı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna geldi. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşına çıkmaya hazırlandı. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 85. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 84. BÖLÜM ÖZETİ

Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak.

Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüştü. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap merak Çukur severlerin de hoşuna gitti. Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanacak bir kayıp onu derinden sarsacak. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşecek, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkiledi. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşısına çıkmak için hazırlanırken Mahsun’un Vartolu’nun kapısına gelmesi herkes şok etkisi yarattı. Çağatay’ın yapacağı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna gelecek.

ÇUKUR KONUSU NEDİR?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Haberin Devamı