Gazete Vatan Logo
Magazin Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü...

Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü...

Uludağ'da düzenlenen WinterFest'te sahne alan Demet Akalın, üniversiteli gençlere unutulmaz bir konser verdi. 120 bin TL'lik kıyafeti ile gündeme gelen Akalın, Türkiye'de ünlülerle pişti olmak istemediği için Milano'dan alışveriş yaptığını belirtti. Ünlü şarkıcı, doğum günü olan bir kıza sahnede giydiği beyaz yırtmaçlı elbisesini hediye etti.

Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü...

Demet Akalın, Uludağ'da düzenlenen WinterFest'te yeni albümü ve eskimeyen şarkılarıyla iki saat boyunca sahnede kaldı. Gençleri yerinde oturtmayan ünlü şarkıcı, danslarıyla renkli görüntüler oluşturdu.

Akalın, doğum günü olan bir kız hayranına, sahnede de giydiği beyaz yırtmaçlı elbisesini hediye etti.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Demet Akalın, "Yollarda kar yoktu, gayet rahat geldik. Burada her seferinde bir macera yaşıyoruz. Ya yolda kalıyoruz ya da burada mahsur kalıyoruz. Bu sefer gayet güzel. Yarın da burada kalacağım" dedi.

120 bin TL'lik kıyafetiyle gündeme gelen başarılı popçu, "Sizin gördüğünüz elbiselerin fiyatlarının hepsi İstanbul fiyatı. Ben Milano'ya neden gidiyorum? Çünkü orada daha ucuz. Ayrıca bir çok markanın Milano'dan bana indirimi var. Burada kimseyle pişti olmamak için, zaten kim benim gibi delice giyinebilir ki?" dedi.

Konser sonunda Uludağ'da kalmayı planlayan Akalın, sucuk partisi vereceğini açıkladı. (İHA)