Pişti

Pişti

Son dakika pişti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pişti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pişti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pişti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pişti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.986 pişti haberi bulunmuştur. Tüm pişti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda yolculu gidiş-geliş seferlerinin başladığını açıkladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören havalimanında, onarımların ardından tahliye uçuşları başlamıştı.
8.04.2024 Gündem
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu Hande Erçel ve Yasemin Özilhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda stil benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Birçok kez aynı kıyafetlerle poz veren ikili son olarak beyaz spor kombinleriyle gündeme geldi.
20.02.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Fatih Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif’ine katıldı. Camii avlusunda basın açıklaması yapan Kurum “Kadir başkanımız İstanbul’un abisiydi. Duruşuyla, tavrıyla, gülüşüyle, samimiyetiyle, içtenliğiyle her zaman İstanbullu hemşerilerimiz için en iyisinin mücadelesini verdi. AK Parti’mizin sosyal belediyecilik anlayışını İstanbul’dan başlayıp tüm Türkiye’ye dalga dalga götüren en önemli temsilcilerinden bir tanesiydi” dedi.
13.02.2024 Gündem
Türkiye'nin en büyük ikinci pisti açıldı! En geniş gövdeli uçaklar inebilecek
Türkiye'nin en büyük ikinci pisti açıldı! En geniş gövdeli uçaklar inebilecek Türkiye'nin havacılık alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.
25.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pisti açılışı öncesi test etti
Bakan Uraloğlu Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pisti açılışı öncesi test etti  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pisti’ni test etti. Bakan Uraloğlu ile Zayn Sofuoğlu TOGG araçlarıyla pistte yarış yaptı.
24.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistinin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını duyurdu
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Keltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santime çıktı
Keltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santime çıktı Karabük'te kar yağışı sonrası 2 bin rakımdaki Keltepe Kayak Merkezi, beyaz örtü ile kaplandı. Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı…
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı… Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun yangın gemisi özellikleri nelerdir? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Nene Hatun Acil Durum Müdahale Gemisi"nin Çanakkale Kepez bölgesindeki yangına müdahale için bölgeye hareket ettiğini duyurdu. Peki, Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun Gemisi özellikleri nelerdir?
23.08.2023 Gündem
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Test uçuşları tamam! Ercan Havalimanı 20 Temmuz'da açılıyor
Test uçuşları tamam! Ercan Havalimanı 20 Temmuz'da açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye'yi KKTC'ye KKTC'yi de dünyaya bağlayacak olan başkent Lefkoşa'daki yeni Ercan Havalimanı, 20 Temmuz’da Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak” dedi.
9.07.2023 Ekonomi
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pişti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pişti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.