Demet Akalın Instagram

Demet Akalın Instagram

Son dakika Demet Akalın Instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın Instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın Instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Instagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın ınstagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 demet akalın ınstagram haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın ınstagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum!
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile mutlu anlarına yer veriyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında pyalştığı bir fotoğrafa gelen yoruma kayıtsız kalmadı.
30.08.2023 Magazin
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı!
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı! Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir Alaçatı tatiline çıktı. Art arda tatil paylaşımları yapan ünlü şarkıcı, tektaş yüzüğü ile sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2022 Magazin
Demet Akalın 'Ben yapsam içimden geçersiniz' demişti! TDK'ya göre...
Demet Akalın 'Ben yapsam içimden geçersiniz' demişti! TDK'ya göre... Sosyal medya paylaşımlarında yaptığı yazım yanlışlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, kızı Hira’nın Türkçe kitabındaki heceleme örneğine isyan etmişti. MEB’in Türkçe kitabındaki heceleme biçiminin doğru olduğu ortaya çıktı.
23.01.2021 Magazin
Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e gönderme!
Demet Akalın'dan Eser Yenenler'e gönderme! Demet Akalın Instagram hesabından paylaştığı videoda Enis Arıkan’a, “Gece showu yapması gereken sensin! Komiklikte zorlayanlar değil” diyerek Eser Yenenler'e göndermede bulundu.
3.01.2019 Magazin
Demet Akalın: Ağzınızın payını da alıyorsunuz!
Demet Akalın: Ağzınızın payını da alıyorsunuz! Şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da kıyafeti hakkında olumsuz yorum yapan takipçisine tepki gösterdi.
24.12.2018 Magazin
‘Çirkinim Türkiye’yi sallıyorum, güzel olsam dünyayı sallardım’
‘Çirkinim Türkiye’yi sallıyorum, güzel olsam dünyayı sallardım’ Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılar arasında yer alan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde 7.5 milyon takipçili instagram hesabından canlı yayın yaptı.
12.12.2018 Magazin
Demet Akalın'dan kendisine 'maymun' diyen takipçisine ayar!
Demet Akalın'dan kendisine 'maymun' diyen takipçisine ayar! Şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da kendisine 'maymun' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi.
20.11.2018 Magazin
Demet Akalın'dan duygulandıran paylaşım
Demet Akalın'dan duygulandıran paylaşım Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyadan babasının fotoğrafını paylaştı.
3.11.2018 Magazin
Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı!
Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı! Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan tek celsede boşanan eski dostu Demet Akalın'a zeytin dalı uzatmış, Akalın da kabul etmişti. İkili aylar sonra dün akşam bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
10.10.2018 Magazin
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap Demet Akalın, Instagram'da Seren Serengil'i silmesi hakkında yayınlanan gönderiye, "Benim ne mesajla isim olur ne de düşmanlıkla. Yeni bir transferle zaten beni bol bol konuşacaksınız" diyerek müjdeyi verdi. Akalın'ın bu yorumu ise takipçilerini heyecanlandırdı.
2.10.2018 Magazin
Demet Akalın'dan canlı yayında büyü açıklaması
Demet Akalın'dan canlı yayında büyü açıklaması Okan Kurt'la 6 yıllık evliliğini bitiren ve ardından zor günler geçiren Demet Akalın, Instagram'dan yaptığı canlı yayında ismini vermediği bir kişinin, evinin yoluna büyü koyduğunu söyledi.
29.09.2018 Magazin
Okan Kurt'tan flaş hamle! Demet Akalın...
Okan Kurt'tan flaş hamle! Demet Akalın... Bir süre önce icra ve boşanma olaylarıyla gündeme gelen Demet Akalın ile Okan Kurt cephesinde yeni bir gelişme yaşandı
27.09.2018 Magazin
Demet Akalın'dan takipçisine küfürlü tepki!
Demet Akalın'dan takipçisine küfürlü tepki! Evine haciz geldikten sonra eşi Okan Kurt'tan apar topar boşanan şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da kendisini eleştiren bir takipçisine küfürlü ifadeler kullanarak cevap verdi.
24.09.2018 Magazin
Boşanma kararı sonrası Demet Akalın'dan ilk hamle
Boşanma kararı sonrası Demet Akalın'dan ilk hamle Haciz haberleri nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt çifti ayrılık kararı aldı. Çiftin ayrılacağı magazin gündemine bomba gibi düşerken Demet Akalın’ın sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklik dikkatlerden kaçmadı.
11.09.2018 Magazin
Demet Akalın'a şok yorum: Damızlık inek
Demet Akalın'a şok yorum: Damızlık inek Demet Akalın, Instagram'da kendisine yapılan 'damızlık inek' benzetmesi karşısında çılgına döndü
1.07.2018 Magazin
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!"
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!" Demet Akalın, Yalnız Çiçek adlı şarkısı için ilk defa yönetmen koltuğuna oturarak klip çeken Aleyna Tilki ile ilgili imalı yorumlarda bulundu
6.06.2018 Magazin
Demet Akalın'ı çıldırtan paylaşım
Demet Akalın'ı çıldırtan paylaşım Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan Eda Gök'ın 7 yıllık evliliğini bitiren kişi olarak gündeme gelen Burcu Sinem Ünsal, geçen gün sosyal medyada sessizliğini bozdu. Ünsal'ın yaptığı paylaşıma Demet Akalın'dan çok sert tepki geldi.
4.06.2018 Magazin
Demet Akalın'ı yine çıldırttılar
Demet Akalın'ı yine çıldırttılar Sosyal medya kullanıcı bir kişi yorumuyla Demet Akalın'ı adeta çileden çıkardı
29.05.2018 Magazin
Kim Kardashian'ın çıplak paylaşımına Demet Akalın'dan tepki
Kim Kardashian'ın çıplak paylaşımına Demet Akalın'dan tepki "Altının bir kokusu olsa böyle kokardı" dediği yeni parfümü için seri şekilde çıplak paylaşımlara devam eden Kim Kardashian'a Demet Akalın'dan tepki geldi
29.04.2018 Magazin
Jelena'dan Demet Akalın'a cevap!
Jelena'dan Demet Akalın'a cevap! Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosiz'in eşi Jelena Karleusa hakkında yorum yapan Demet Akalın'a cevap gecikmedi. Karleusa, sosyal medya hesabından, "Ben o doğmadan önce yaptım" dedi.
26.04.2018 Magazin
Demet Akalın, Jelena Karleusa'yı topa tuttu
Demet Akalın, Jelena Karleusa'yı topa tuttu Şarkıcı Demet Akalın, Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'ya göndermede bulundu Demet Akalın, Jelena Karleusa'ya imaj değişikliğinden dolayı tepki gösterdi
25.04.2018 Magazin
Takipçisinden gelen yorum Akalın'ı çıldırttı!
Takipçisinden gelen yorum Akalın'ı çıldırttı! İlginç bir şapka ve eşofmanla görüntülenen Demet Akalın'ın bir fotoğrafının altına takipçisi yaptığı yorumla şaşırttı. Instagram kullanıcısı Demet Akalın'ı 'Yarım Elma' dizisinde rahmetli Erdal Tosun'un canlandırdığı 'Medeni Karpuz' karakterine benzetti. Demet Akalın bu benzetmeye oldukça sinirlendi
24.04.2018 Magazin
Demet Akalın: Ç.klerini mi keseceksiniz?
Demet Akalın: Ç.klerini mi keseceksiniz? Kızına tecavüz ettiği öne sürülen babaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Demet Akalın, "Ç.klerini mi keseceksiniz, idam mı getireceksiniz, ne yapacaksanız yapın artık" dedi.
15.02.2018 Magazin
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak!
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak! İkinci bebek için eşi Demet Akalın'ı ikna etmeye çalışan Okan Kurt, oğlunun olacağını söyleyip ismini Ali koyacağını belirtti.
12.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Instagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın ınstagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.