Demet Akalın Sahne

Demet Akalın Sahne

Son dakika Demet Akalın sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 demet akalın sahne haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın gündemden düşmüyordu! "50 tane iğne oldum"
Demet Akalın gündemden düşmüyordu! "50 tane iğne oldum" Şarkıcı Demet Akalın'ın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay olmuştu. Kendisine yönelik tepkilerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, mekan işletmecisinin açıklamasını yayınlamıştı. Önceki gün Kıbrıs'ta sahne alan ünlü isim, sahne öncesi kendisine gelen tepkilere üzüldüğünü söyleyerek; konuyla ilgili konuştu.
8.08.2022 Magazin
Demet Akalın'dan kilo aldığı için eşofmanla sahneye çıktığı iddialarına yanıt!
Demet Akalın'dan kilo aldığı için eşofmanla sahneye çıktığı iddialarına yanıt! Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşofmanlı sahne kıyafeti çok konuşulmuştu. Öte yandan Akalın'ın kilo alması sebebiyle sahneye bu şekilde çıktığı iddia edildi. Demet Akalın bu haberlere açıklık getirerek 1.5 aydır tedavi gördüğünü ve bu yüzden kilo aldığını açıkladı. Artık rahatsızlığından kurtulmak istediğini söyleyen Akalın, bunun için 5 profesör gezdiğini de sözlerine ekledi.
28.05.2022 Magazin
Bodrum konseri öncesi aile saadeti
Bodrum konseri öncesi aile saadeti Kızı Hira ile 'Water Buggy' (Su Böceği) adı verilen deniz aracına binen Demet Akalın, görüntülerini Instagram’da paylaştı.
13.08.2019 Magazin
Demet Akalın sahne kıyafetiyle mesaj gönderdi
Demet Akalın sahne kıyafetiyle mesaj gönderdi Kurban Bayramı tatili için Bodrum'a gelen vatandaşlar Demet Akalın konseri ile coştu. Akalın'ın giydiği sahne kıyafetinin üstünde İngilizce “I wish I could put some people mute on” (Keşke bazı insanları sessize alabilsem) yazması ise dikkatlerden kaçmadı.
21.08.2018 Magazin
Demet Akalın eleştirilere ateş püskürdü
Demet Akalın eleştirilere ateş püskürdü Bodrum'da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Demet Akalın, giyim tarzını eleştirenlere cevap vererek "Dünya starlarının giydiği şeyleri giyiyorum" dedi.
30.07.2018 Magazin
"Altımı çekmeye çalışma boşuna..."
"Altımı çekmeye çalışma boşuna..." Ünlü popçu Demet Akalın sahne aldığı Bodrum'da giyim tarzıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Zaman zaman frikik veren Akalın, "Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma boşuna. Mayo var, hemde Gucci" diyerek herkesi güldürdü.
6.07.2018 Magazin
Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü...
Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü... Uludağ'da düzenlenen WinterFest'te sahne alan Demet Akalın, üniversiteli gençlere unutulmaz bir konser verdi. 120 bin TL'lik kıyafeti ile gündeme gelen Akalın, Türkiye'de ünlülerle pişti olmak istemediği için Milano'dan alışveriş yaptığını belirtti. Ünlü şarkıcı, doğum günü olan bir kıza sahnede giydiği beyaz yırtmaçlı elbisesini hediye etti.
2.02.2018 Magazin
Kurtuluş konserinde Demet Akalın rüzgarı!
Kurtuluş konserinde Demet Akalın rüzgarı! Mersin’in Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşun 96'ıncı yıl dönümü nedeniyle Tarsus Spor Salonu'nda düzenlenen Kurtuluş Konserinde Demet Akalın sahne aldı.
28.12.2017 Kültür Sanat
Demet Akalın'ın parası bitti!
Demet Akalın'ın parası bitti! Bodrum’daki bir özel plajın kulübünde sahne alan ünlü şarkısı Demet Akalın, spor kıyafetiyle dikkat çekti.
8.08.2017 Magazin
Demet Akalın'dan eşine: Hadsiz...
Demet Akalın'dan eşine: Hadsiz... Demet Akalın önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki 'La Plaj'da sahneye çıktı. Eşi Okan Kurt'un kulüplerde DJ'lik yapması, tek program karşılığında 15 bin TL kazanması üzerine yorum yaptı.
7.08.2017 Magazin
Manavgat'ta Demet Akalın coşkusu
Manavgat'ta Demet Akalın coşkusu Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 21'inci Barış Suyu Festivali'nde sahneye çıkan Demet Akalın, meydanda toplanan hayranlarını coşturdu.
10.07.2017 Kültür Sanat
Aleyna'ya uyarı: Demet Akalın'a dikkat et!
Aleyna'ya uyarı: Demet Akalın'a dikkat et! Arto, Demet Akalın'a çok ağır sözler söyleyerek Aleyna Tilki'yi uyardı. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı ve Arto'nun Aleyna Tilki'ye yazdığı cevap...
20.03.2017 Magazin
Kıyafetini konuşturdu
Kıyafetini konuşturdu Önceki gece BVS Group’a ait Etiler Sahne İstanbul’da pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın sahne aldı.
29.01.2017 Magazin
'Çocukları üşütme doğru eve'
'Çocukları üşütme doğru eve' Manisa'da 475’incisi düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nin ilk gününde Türk pop müziğinin sevilen sesi Demet Akalın sahne aldı...
22.04.2015 Magazin
‘Eşim bir tanedir’
‘Eşim bir tanedir’ Sahne İstanbul’da Demet Akalın sahne aldı...
15.02.2015 Magazin
Hira’ya büyük parti geliyor
Hira’ya büyük parti geliyor Forum Fashion Week’de podyumda sahne alan Demet Akalın kızı Hira’nın 1. yaşı için büyük bir parti hazırladığını söyledi
28.09.2014 Magazin
Bir konsere 45 bin TL!
Bir konsere 45 bin TL! Demet Akalın kendi rekorunu kırdı...
13.05.2014 Magazin
Otel odasında şok!
Otel odasında şok! Dün gece Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, sahne dönüşü odasına döndüğünde gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı...
12.05.2011 Magazin
2010'un ilk gelini olacak
2010'un ilk gelini olacak Demet Akalın sahne aldığı gece kulübünde 2010 yılında Önder Bekensir ile evleneceğini açıkladı
13.12.2009 Magazin
Dansözlü şov
Dansözlü şov Şarkıcının sahneye gelen iki dansözle yaptığı gösteri yürek hoplattı.
12.10.2009 Magazin
Demet rengarenk
Demet rengarenk Demet Akalın, sahne kostümü, aksesuarları ve dansçılarıyla adından sıkça söz ettireceğe benziyor
21.07.2008 Magazin
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’ Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt!
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt! 80'li yılların usta sanatçısı Gülden Karaböcek'in 2021 yılında çorbacıda sahne aldığı görüntüler gündem oldu. Ortaya çıkan görüntülerin ardından Demet Akalın'ın yaptığı yorum Karaböcek'in kızını kızdırdı.
18.08.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.