Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında şok!-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında şok!-İzle

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde nefesleri kesen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde...

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Polat'ı neler bekliyor? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde....

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı için tıklayınız

Son bölümde neler yaşandı?

Türkiye'nin silahlı teknolojilerini geliştirmeden sorumlu mühendis Harun Bey'in Armageddon tarafından kaçırılmasıyla harekete geçen Polat Alemdar'ın zamanında müdahalesi hayat kurtarıyor. Harun Bey'i ele geçirip bölgeden uzaklaşmak üzere hareket eden Armageddon timi karşısında Polat Alemdar'ı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Erdem'in de aralarında bulunduğu diğer mühendisler ise Armageddon timi tarafından yapılan baskınla ele geçiriliyor.

Dizinin yeni bölümünde Siyah Sancak timi Ortadoğu'ya gidiyor. ŞEDİD terör örgütü ve Sagir'in canını sıkacak olan operasyonlar yapan Siyah Sancak ekibi Ortadoğu'da sert çatışmaların ortasında kalıyor.

KONSEYDE İLK İNFAZ KARARI ALINDI!

Fehmi Kuzuzade'nin liderliğinde toplantılarını sürdüren konseyde çok önemli bir karar alınıyor. Kuzuzade Baron olarak ilk infaz emrini veriyor. Baron'un kalemini kırdığı isim kim ?

Haberin Devamı

Yeni bölümde kaçırılan Erdem'in yeri tespit ediliyor. Polat Alemdar ve Cahit gizlice yürüttükleri operasyonla tespit edilen mekana gizlice sızıyor. Polat ve Cahit, Erdem'i kurtarabilecek mi? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde..

Yönetmen:

Doğan Ümit Karaca

Oyuncular:

Necati Şaşmaz

Çiğdem Batur

Ali Buhara Mete

Cahit Kayaoğlu

Erhan Ufak

Gaye Gürsel

Senaryo Pana Yazım Grubu

Yapım:

Pana Film

Yapım Yılı: 2007

Ülke Türkiye