Gazete Vatan Logo
Magazin Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız

Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri ünlüler canla başla çalışıyor. Depremzedeler için harekete geçen ve afet bölgesine yemek dağıtmaya giden ünlü isimler Gizem Karaca ile Hazal Subaşı, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Karaca, "O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız" açıklamasıyla dikkat çekti.

Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay'daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Türkiye'nin 11 ilinde yıkıma yol açan felaketler sonrası afet bölgesine destek veren ünlü isimlerden Gizem Karaca ile Hazal Subaşı, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Depremzedelere moral verip, yemek dağıtan ikiliden basın mensuplarıyla konuşan Subaşı, "Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

 

"YARDIMLARIMIZ HİÇ BİTMEYECEK"

Karaca ise "15-16 gündür elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelen gereken yardımları yapmak. Bu konuda baya başarı sağladık. Yaralar çok zor sarılacak farkındayım ama yardımlarımız hiç bitmeyecek" diye konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Gizem Karaca, gazetecilerin; "Orada ne hissettiniz?" sorusuna da şöyle cevap verdi:

Çok zor bir durum. O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız. Bizim elimizden gelen, onlara gönderdiğimiz yardımları gereken köylere ulaştırmak, çadır kentte insanlara şifa olabilmek ve çocuklara sarılabilmek. Nasıl tam normale dönülecek ve iyileşilecek bilmiyorum ama elimizden geleni yapıyoruz.