Gizem Karaca

Gizem Karaca

Son dakika gizem karaca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizem karaca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizem karaca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Karaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem karaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 gizem karaca haberi bulunmuştur. Tüm gizem karaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı İki kez lenf kanserini yenen Özkan Uğur, nükseden hastalığını atlatamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından telefonla bağlantı kurulan Mazhar Alanson, ağlamaktan konuşamadı.
9.07.2023 Magazin
Gizem Karaca'dan bikinili poz! Sosyal medyada beğeni topladı
Gizem Karaca'dan bikinili poz! Sosyal medyada beğeni topladı Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenince İzmir'e yerleşmişti. Ünlü oyuncu, son olarak tatil kareleriyle hayranlarından beğeni topladı.
9.07.2023 Magazin
İzmir'e yerleşen Gizem Karaca'nın lüks evini gören şaşırdı!
İzmir'e yerleşen Gizem Karaca'nın lüks evini gören şaşırdı! Gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren oyuncu Gizem Karaca 2017 yılında evlenince İzmir'e yerleşmişti. Gizem Karaca önceki gün evinden fotoğraflar paylaştı. Ünlü oyuncunun evini görenler "Böyle ev varken tatile gitmeye ne gerek var" dedi.
13.06.2023 Magazin
Gizem Karaca tekne tatilinde! Sörf tahtasıyla keyif yaptı
Gizem Karaca tekne tatilinde! Sörf tahtasıyla keyif yaptı Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlenmiş daha sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen 30 yaşındaki oyuncu, eşi ve arkadaş gurubuyla çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.
8.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek Oyuncu Özge Özpirinçci, önceki akşam eşi Burak Yamantürk ve Umut Evirgen ile birlikte Armutlu’daki bir mekânda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu normalleşme tartışmasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
24.02.2023 Magazin
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı!
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve yardım çalışmalarına katılan Doğukan Manço, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Bir enkazın üzerinde bulunan Barış Manço’lu duvar yazısı sosyal medyadan paylaşıldı.
24.02.2023 Magazin
Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız
Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri ünlüler canla başla çalışıyor. Depremzedeler için harekete geçen ve afet bölgesine yemek dağıtmaya giden ünlü isimler Gizem Karaca ile Hazal Subaşı, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Karaca, "O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız" açıklamasıyla dikkat çekti.
24.02.2023 Magazin
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor!
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor! Gizem Karaca, Melek Mosso, Binnur Kaya, Ecem Erkek ve Hazal Subaşı, AHBAP Derneği ile birlikte Hatay’ın köylerini gezmeye devam ediyor.
19.02.2023 Magazin
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü!
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü! İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı 1981 yapımı “Çirkinler de Sever” filminin çekildiği Adıyaman’daki eski adıyla Eski Kahta, yeni adıyla Kocahisar Mahallesi’ndeki dev kaya deprem nedeniyle ikiye bölündü.
19.02.2023 Magazin
Gizem Karaca isyan etti: Normalleşme ayağına bu kadar saçma hikâyeler paylaşamazsınız!
Gizem Karaca isyan etti: Normalleşme ayağına bu kadar saçma hikâyeler paylaşamazsınız! Haluk Levent'in kurucusu va başkanı olduğu AHBAP ile depremzedelere yardımda bulunan ve paylaşımlarıyla afet bölgesinde yaşanan acıları yansıtmaya çalışan Gizem Karaca, hayat normale dönmüş gibi paylaşım yapanlara tepki gösterdi: Gerçekten çok mu zor bir süre daha yediğinizi, içtiğinizi, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu göstermemeniz?
18.02.2023 Magazin
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi!
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi! Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
22.12.2022 Magazin
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın mutluluğu kısa sürdü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayırdı.
22.12.2022 Magazin
Gizem Karaca araba pozuyla adından söz ettirdi!
Gizem Karaca araba pozuyla adından söz ettirdi! Geçtiğimiz günlerde Mısır ve Dubai'den pozlarını paylaşan Gizem Karaca, bu defa göğüs dekolteli stiliyle dikkat çekti. Güzel oyuncunun araba pozlarına ünlü isimler yorum yağdırdı.
22.12.2022 Magazin
Gizem Karaca değişimiyle herkesi şaşırttı!
Gizem Karaca değişimiyle herkesi şaşırttı! Oyuncu Gizem Karaca evlendikten sonra İstanbul'dan İzmir'e taşınmıştı. Ekranlardan uzak bir hayat kuran ünlü oyuncu makyajlı ve makyajsız halini paylaştı.
7.10.2022 Magazin
Gizem Karaca fit görüntüsüyle dikkat çekti!
Gizem Karaca fit görüntüsüyle dikkat çekti! Çeşme’de tatil yapan Gizem Karaca, tatilden fotoğraflar yayınladı.
19.07.2022 Magazin
Gizem Karaca'nın bikinili pozları dikkat çekti! Yorum yağdı
Gizem Karaca'nın bikinili pozları dikkat çekti! Yorum yağdı İş insanı Kemal Ekmekçi ile 2017 yılında nikah masasına oturan Gizem Karaca, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Karaca, tatilde bikinisiyle verdiği pozları paylaştı, yorum yağdı.
2.07.2022 Magazin
Gizem Karaca’nın paylaşımı olay oldu! 'Eski Gizem neredesin'
Gizem Karaca’nın paylaşımı olay oldu! 'Eski Gizem neredesin' Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya karakterine hayat veren Gizem Karaca Ekmekçi, Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarında estetik operasyon olmadığını dile getiren Gizem Karaca’nın son paylaşımındaki değişiklik hayranlarının da gözünden kaçmadı.
15.12.2021 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim?
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Alparslan'a Barış Arduç, Akça Hatun' da Fahriye Evcen canlandıracak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devam olan Alparslan Büyük Selçuklu'nun konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? İşte Alparslan Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosu...
8.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Karaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem karaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.