Şeyma Subaşı nafakayı gözden çıkardı!
Özel hayatı gerek tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini ilan etti. Bu durumda eski eşinden aldığı nafakaya veda edecek olan sosyal medya fenomeni hakkında "milyarder sevgilisinin servetine ortak olacak" yorumu yapıldı.

Şeyma Subaşı'nın, sık sık aşk paylaşımları yaptığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile haziran ayında nikah masasına oturacağı iddia edilmişti.

Gözlerin çevrildiği 30 yaşındaki fenomen, Instagram hesabından "Düğün listesi yapıyorum. Çok heyecanlıyım" paylaşımı yaparak, düğün haberlerini doğruladı.

AYLIK 115 BİN TL NAFAKA!
Şimdilerde sevgilisinin İspanya'nın Ibiza adasındaki lüks evinde olan Şeyma Subaşı, evlenince eski eşi Acun Ilıcalı'dan aldığı tazminata veda edecek.

Subaşı'nın, St. Tropez'de Eylül 2017 yılında evlendiği, 2018'de anlaşmalı olarak boşandığı ünlü televizyoncudan aylık 115 bin TL nafaka aldığı konuşuluyor.

"NAFAKAYA İHTİYACI OLMAYACAK"
Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Şeyma Subaşı'nın, dünyaevine gireceği Mısırlı milyarder sevgilisi sayesinde bu nafakaya pek ihtiyacı olmayacak.

1.5 MİLYON TL'LİK CİP!
Mohammed Alsaloussi'nin, Şeyma Subaşı'na Anneler Günü hediyesi olarak Türkiye fiyat yaklaşık 1.5 milyon TL olan lüks bir cip satan alması gündem oldu.

36 BİN 123 TL'LİK ÇANTA!
Giydikleriyle de adından söz ettiren Şeyma Subaşı, son olarak çantasının fiyatıyla magazin gündemine gelmişti. Subaşı'ın taktığı çantanın 36 bin 123 TL, yüzüğünün fiyatının ise 22 bin 575 TL olduğu ortaya çıkmıştı.

"HAYAL DEĞİL, GERÇEK"
Şeyma Subaşı, son olarak Mısırlı sevgilisiyle romantik karesine, "Hayır Şeyma hayal değil, gerçek. Seninle geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum" notunu yazmıştı.



