Ece Uslu'dan 'sete dönüş' sinyali
Keyifsiz hali dikkatlerden kaçmayan ünlü oyuncu Ece Uslu, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Muhabirlerlerin sorularını cevaplayan güzel oyuncu, 'setlere dönüş' sinyali verdi.

Ece Uslu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Arabası ile önce trafikte seyir halinde olan oyuncu, ardından aracını park ederek bir eczaneye girdi.

"ŞİMDİ BİR ŞEY DEMEYEYİM"
Gazetecilerle konuşan ve setlere dönme sinyali veren Uslu, "Şimdi bir şeyler demeyeyim, olabilir" şeklinde konuştu.

Yaz aylarında paylaştığı bikinili fotoğraflarının oldukça beğenildiği hatırlatılan oyuncu, "Ne güzel yorumlar, çok teşekkür ederim" dedi.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"
Geçtiğimiz aylarda teyzesi Nedret Güvenç'i kaybeden 46 yaşındaki Uslu, "Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Keyifsiz olduğu gözlenen oyuncu, "Birkaç işim var, ardı ardına görüşmelere gideceğim, sonra konuşuruz" dedikten sonra gözlerden kayboldu.

TAM NOT ALDI
Öte yandan yaz aylarını Çeşme'deki evinde geçiren Ece Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not almıştı.

Denizin ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, sahil kenarında pozları Instagram'dan paylaşmıştı. Fit fiziğiyle dikkat çeken Uslu'ya, çok sayıda beğeni ve yorum gelmişti.



